Hypocrisy Nummirockiin 2019

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Nummirock vahvistaa jälleen kattaustaan ja ilmoittaa Hypocrisyn liittyvän seuraan ensi kesäkuun festareille.

Jatketaan hyväksi havaitulla ruotsidödiksen linjalla, ja otetaan heti perään mukaan Hypocrisy!

Pain –yhtyeestäkin tutun Peter Tägtgrenin elämäntyö Hypocrisyn keulilla huipentuu jälleen ensi vuonna uuden albumin myötä. Toistaiseksi julkaisuajankohdasta hissukseen ollut bändi kävi vastikään Suomessa näyttämässä, että oli uutta musiikkia tarjolla juhannuksena tai ei, huippuluokan livekokemus ainakin on taattu!

Lisäksi festareille on eilen julkistettu ruotsalainen tammikuussa uuden ”Verkligheten”-levyn julkaiseva melodisen metallin veteraani Soilwork. Lavalla nähdään myös ruotsalaiset Bloodbath ja Dynazty, puolalainen Decapitated, norjalainen Trollfest, australialainen Twelve Foot Ninja ja kotimaiset Battle Beast, Stam1na, Omnium Gatherum. Horna, Swallow the Sun, Mokoma, Ruoska, Huora, Suamenlejjona sekä MyGrain.

Tapahtumapaikkana toimii jälleen Kauhajoen Nummijärvi ja ajankohta on 19-22. kesäkuuta.

Festareille liput ovat myynnissä Tiketistä ja Lippupisteestä.

Nummirock Metal Festival järjestetään Kauhajoen Nummijärvellä 19.-22.6.2019 välisenä aikana. Vuonna 2019 tapahtuma järjestetään 33. kerran Nummirock-nimellä. Voit seurata Nummirock Metal Festivaalin uutisointia myös Facebookissa tai katsoa kuvia Flickr:issä.

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän