HIM-, Hybrid Children- ja Gandalf-kytköksiä omaava Dropzone tarjoilee maistiaisia tulevalta levyltään

MAINOS:Tiedote 25.10.2017

HIM-, Hybrid Children- ja Gandalf-kytköksiä omaava Dropzone tarjoilee maistiaisia tulevalta mini-lp:ltään.

Ranskalaisen pitkän linjan äärimusiikkiin keskittynyt Osmose Productions kiinnitti hiljattain suomalaisen Dropzone-yhtyeen talliinsa.

Vuonna 1991 perustettu ranskalainen Osmose Productions on yksi merkittävimmistä äärimetalliin ja hardcoreen erikoistuneista levy-yhtiöistä kautta aikojen. Yhtiön kiinnityksiä ovat vuosien varrella olleet muun muassa Absu, Exciter, Impaled Nazarene, Immortal, Driller Killer, Disfear, Marduk, Rotting Christ, Samael ja ruotsalainen Shining.

Dropzone on puolestaan vuonna 1996 perustettu metallista hardcorea esittävä suomalainen nelikko, jonka juuret ovat pääkaupunkiseudulla.

Yhtyeen jäsenet ovat pitkällä urallaan vaikuttaneet tai vaikuttavat edelleen muun muassa sellaisissa yhtyeissä kuin HIM, Hybrid Children, Gandalf, Chaosbreed, The Scourger, Valvontakomissio, Ääritila, Divine Decay, Demonztrator, Hallatar ja Multi Climex.

Yhtyeen ensimmäinen julkaisu on syksyllä 1996 yhdessä Hiili Hiilesmaan kanssa taltioitu kahdeksan biisin mini-lp “Rape Killing Murder”, joka ilmestyy 29. joulukuuta 2017. Levy julkaistaan vinyylinä, cd:nä sekä digitaalisesti.

Nyt Dropzonen levy-yhtiö Osmose on laittanut kuultavaksi ilmaisen maistiaisen mini-lp:ltä Bandcamp-sivuilleen ”Enslaved Forever” -kappaleen muodossa. Kaksi minuuttia ja 25 sekuntia kestävän laulun voi kuunnella alta:

Dropzone:
Jari – laulu
Gas – laulu, kitara, rummut
Pale – basso
Björn – kitara, rummut

Alla video Dropzonen live-esityksestä kappaleesta “Enslaved Forever” MTV3:n Jyrki-musiikkiohjelmassa syksyllä 1996:

https://www.facebook.com/dropzonehc/

Kuva: Papa Wilska

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.