Helsingissä toimiva PRKL Club lopettaa toimintansa.

Kuva: Jutun yhteydessä mainitun yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
MAINOS:

prkl

Helsingissä toimiva PRKL Club lopettaa toimintansa. Alla otteita virallisesta tiedotteesta:

Arvoisat PRKL CLUBin asiakkaat ja kantapeikot. On aika leikata huhuilta siivet.

Kyllä, olemme tulleet siihen pisteeseen että on aika raskain sydämmin sulkea meille niin rakas, tärkeä, toinen olohuone, pienten pumppujenkin ponnahduslautana toiminut Kaisaniemenkatu 4:än hevihelvetti maanantaina 22.2 kuluvaa vuotta.

Koska olette rakkaat mussukat jaksaneet katsoa naamojamme jo yli 6 vuotta (6,3) on aika herkistellä, halailla, nauraa ja iloita teidän kanssanne sekä ehkä (vähän) kyyneleitäkin tirautella.
Pidämme siis asiaankuuluvat hautajaiset Sunnuntaina 21.2 klo 16.00 alkaen yläkerran baarissa.
Ja mikä parempi tapa onkaan siirtyä hautaan kuin tanssimalla viimeiset valssit alakerran TRASHDISCO Vol. 40:ssä klo 20.00 alkaen. Eli The LAST WALTZ!!
Tilaisuus on avoin kaikille ( ei siis edes sitä eteispalvelumaksua…)

Ennen ovien sulkemista meillä on tulevina päivinä seuraavanlaista ohjemaa, joten tuleppas moikkaamaan meitä vielä kun ehdit.

Ke 10.2 Inequity +1

Pe 12.2 Revocnikufesin plays ANTHRAX

La 13.2 Mörbid Vomit, Bonehunter, Worthless & Scumripper

Ke 17.2 Centipede & Iron Boris

Pe 19.2 STONED TO DEATH FEST: Church Of Void, Laserdrift, Stanic Jazz Band, Radien

La 20.2 STONED TO DEATH FEST: Baxter Stockman, Besvärjelsen(Se), Warp Transmission & Cardinals Folly

Su 21.2 PRKL CLUB: ULTIMAALISET HAUTAJAISBILEET!!!!

PRKL CLUB: Antti Siljamäki, Niko Amadei,Jari Hurskainen, Janne Nurmi, Matti Knutas, Mika Hassi, Markus Wallenius, Nea Petäsnoro, Kirsi Pirskanen, Jaana Lindqvist, Jarno Basstardo, Tomi Mäenpää, Juha Attola, Tuomo Hietarinne, Toni Nissinen, Harri Mähönen, Andrei Kusnezov, Marko Kupari, Tommi Muukkonen, Tony Taleva ja kaikki ne vanhat höpönassut jotka ovat olleet hommissa..

 

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-