Helmikuun voi korkata Amorphis – oluella. Toinen erä lastattu kauppoihin!

Viime vuoden lopulla lanseerattu Amorphiksen oma lager – Lager From The Thousand Lakes on osoittautunut menestykseksi, ja ensimmäinen erä Maku Brewingin tekemää mehukasta lageria hupeni kaupoista hurjaa tahtia. Nyt kysyntään on vastattu ja Maku on saanut lastattua uuden erän bändiolutta vähittäiskauppoihin ympäri maan.

Oluen panemisen perusytimeen pureutuva Lager From The Thousand Lakes on bändille ylpeyden aihe, ja tärkeää koko projektissa on ollut se, että tuotteesta löytyy makua ja ryhtiä.

”Missään nimessä emme halunneet tehdä vedellä jatkettua litkua, vaan maltaiden pitää maistua oluessa. Lopputulos on mielestämme erinomainen”, kitaristi Esa Holopainen kertoo.

Eilen Karibialla 70 000 Tons Of Metal -metalliristeilyllä esiintynyt Amorphis suuntaa maaliskuussa mittavalle Yhdysvaltain-kiertueelleen ja jatkaa siitä Euroopan kesäfestivaaleille. Suomessa yhtye nähdään kotimaan festarivetojen lisäksi muun muassa erikoiskeikalla Savonlinnassa elokuun 5. päivänä. Kaikki keikkatiedot löytyvät osoitteesta www.amorphis.net.

Amorphis ”Lager from the Thousand Lakes” on 4,6 % vahvuinen lager, jonka hedelmäiset maut sekä yrttisen mausteiset aromit tekevät siitä persoonallisen oluen. Olut on saatavilla hyvin varustelluissa K-ketjun päivittäistavarakaupoissa sekä olutravintoloissa ympäri Suomen.

www.amorphis.net

www.makubrewing.com

www.greybeard.fi

Amorphis-kuva: Jussi Ratilainen
Artikkelikuva: Harri Metsäjoki

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän