Helloween , Beast In Black sekä Amorphis Kuopiorockiin!

MAINOS:Tiedote 29.11.2017

HELLOWEEN (DE) KUOPIOROCKIIN – ROKIN JOULULIPUNMYYNTI KÄYNNISTYY

Kesällä kävijäennätyksen tehnyt Kuopio Rockcock rokataan ensi kesänä 26.-28.7.2018 tuttuun tapaan Väinölänniemellä. Kolmipäiväiseksi kasvava festivaali on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä, joihin kuuluu saksalainen metallimusiikin uranuurta ja Helloween, sekä kotimaiset suosikit Lauri TähkäPopeda Official,Beast In Black, Amorphis ja Apulanta. Kevyempää musiikkia joukossa edustavat Kuopion ylpeys Jenni Vartiainen Official sekä pitkän linjan suosikki Kaija Koo. Julkaisun yhteydessä avataan joululipunmyynti, jossa tarjolla ovat superedulliset sekä VIP- että perusliput. Tarjous on voimassa tämän vuoden loppuun asti.

Helloween on yksi Euroopan tunnetuimmista metallibändeistä. Vuonna 2017 startannut maailmankiertue Pumpkins United tuo kiertueelle ja myös Kuopioon mukanaan kaksi yhtyeen 80 –luvun klassikkokokoonpanoon kuulunutta rokkiherraa: Michael Kisken ja Kai Hansenin.


Lisää artisijulkaisuja on luvassa keväällä 2018.

LIPUT
3 päivän joululippu 99e
3 päivän VIP –joululippu 189e
Hinnat voimassa 31.12.2017 asti.
Liput myynnissä Kuopion Ale Pupilla, Kuopion F-Musiikissa sekä TIKETTI ja lippu.fi.

www.kuopiorock.fi

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.