Hellfire -metallifestivaali joulukuussa Helsinkiin, Ouluun ja Tampereelle

0
142

Tiedote 19.10.2020

Koronarajoitukset ovat siirtäneet ja peruuttaneet konsertteja ympäri Suomen, mutta kaiken keskellä voidaan kuitenkin tapahtumia järjestää vastuullisesti ja turvamääräykset huomioiden. Näissä merkeissä käynnistyy joulukuun puolivälissä kolmella paikkakunnalla ympäri Suomen todellinen metallikansan suurjuhla, kun HELLFIRE 2020 – Metal Festival On Tour -tapahtuma valtaa Helsingin, Oulun ja Tampereen.

Tämä joulukuinen metallifestivaali pidetään 17. joulukuuta Helsingissä Tapahtumakeskus Telakalla, 18. joulukuuta Oulussa Club Teatriassa ja 19.12. Tampereella Olympia-korttelissa. Lipunmyynti on nyt käynnissä Helsinkiin Lippupisteessä, Ouluun Ticketmasterissa ja Tampereelle Tiketissä.

HELLFIRE 2020 – Metal Festival On Tour -tapahtumassa nähdään joka kaupungissa viisi kovaa kokoonpanoa maamme metallimusiikin huipulta, joista Rytmihäiriö, Kalmah, Brymir ja Dead Shape Figure joka paikkakunnalla sekä …and Oceans Helsingissä ja Wolfheart Oulussa sekä Tampereella.

Festivaalin promoottori Toni Törrönen toteaa:

Haluamme tukea kotimaista metalliskeneä järjestämällä turvallisen tapahtuman samaan aikaan, kun niin moni keikka on jouduttu peruuttamaan. Elävä musiikki on ihmisille tarpeen ja monet ovat isosti kaivanneet päästä katsomaan livemusaa. Toteutamme kaiken yhdessä bändien ja keikkapaikkojen kanssa niin taatusti ja turvallisesti, kuin se näinä aikoina suinkin on mahdollista.

Kaikki HELLFIRE 2020 – Metal Festival On Tour -tapahtuman esityspaikat korostavat noudattavansa voimassa olevia koronarajoituksia tarkoin. Tapahtumakeskus Telakka esimerkiksi kertoo kiinnittävänsä normaaliakin enemmän huomiota hygieniatoimiin ja käsihygieniaan ja noudattavansa kaikkia viranomaisten koronaohjeita. Club Teatriassa puolestaan yleisökapasiteetti on laskettu puoleen. Lisäksi yleisön oleskelutilat on jaettu siellä 500 hengen lohkoihin, joissa on omat wc:t, myyntipisteet ja henkilökunta. Tampereella Olympiassa on niin ikää vähennetty asiakaspaikkoja, lisäksi siellä on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella.

Liput ja lisätiedot.

Traileri katsottavissa alta:

Artikkelikuva: ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here