Heavy Metal Heart 13 järjestetään lokakuussa 2019 Helsingissä

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 12.10.2018

Tänä viikonloppuna Helsingissä viidettä kertaa järjestettävä Heavy Metal Heart Festival saa jatkoa ensi vuoden lokakuussa. Tapahtuma on järjestykseltään jo kolmastoista ja jatkaa samalla tutulla kaavalla sekä isompien nimien että uusien tulokkaiden kera.

Tapahtuman ensimmäisinä kiinnityksinä on julkistettu kirkkonummelainen thrash metal- yhtye Nuclear Omnicide sekä helsinkiläinen power metal-bändi Seraphiel. Lisää kiinnityksiä tullaan julkistamaan ensi vuoden puolella.

Lisätietoja tapahtumasta voi lukea Heavy Metal Heartin verkkosivuilta, Facebookista sekä Instagramista:

www.heavymetalheart.com
www.facebook.com/heavymetalheart
www.instagram.com/hmhfestival

Heavy Metal Heart 13
perjantai 11.10. On The Rocks
lauantai 12.10. Virgin Oil Co.
Early Bird- liput (2pv) 25e

Tapahtuman Early Bird- liput ovat jo myynnissä Tiketissä.

Tämän viikonlopun HMH12 tapahtuma käynnistyy puolestaan tänään perjantaina On The Rocksissa Whisperedin, Enthringin sekä Re-Armedin voimin ja huipentuu huomenna lauantaina Turmion Kätilöiden keikkaan, joka on osa yhtyeen Universal Tour- kiertuetta. Mukana lauteilla ovat myös Suamenlejjona, Reflection Dies sekä Espanjasta asti tapahtumaan saapunut melodeath- yhtye SURU (ESP).

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän