Hautajaisyön uusi musiikkivideo jatkaa synkällä linjalla – alkoholismia ja perheväkivaltaa.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 26.10.2018

Hautajaisyö jatkaa uudella videollaan synkkien, mutta todellisten aiheiden käsittelyä. Aikaisemmin bändin videot ovat käsitelleet eutanasiaa ja perhesurmia. Uudella videon aihepiiri osuu liian lähelle useampia, sillä nyt tarina pyöriin alkoholismin ja perheväkivallan ympärillä. 2017 Joulukuussa kuvatulla videolla seurataan kuinka ulkoisesti täydellisen perheen sisällä kytee pahuus. Videon on tehnyt bändin luottomies Kimmo Jalkanen ja siinä näyttelee aikaisemmista videoista tuttu Harri Husso. Muissa rooleissa nähdään Miia Jäntti ja Kerttu Huovinen.

Katso musiikkivideo:

”Sinä Olet Helvetti”- kappale kertoo myrkyllisistä ihmisistä, jotka luovat vain pelkkää pahaa oloa lähimmäisilleen ja siitä kuinka julmia toiset ovat ihmisille jotka rakastavat heitä. Biisi julkaistiin kesällä samannimisellä sinkulla, jossa oli myöskin mukana ”Revin Ihoni Rikki” -kappale, jota on streamattu yli 50 000 kertaa spotifyssä. Sinkun kolmas veto on Amorphis -lainabiisi ”Alone”.

Hautajaisyö on melankolista mutta äkäistä metallia soittava yhtye, joka sotkee musiikissaan death metallia ja thrash metallia. Bändin toinen levy ”Matkalla Kohti Hautaa” julkaistiin alkuvuodesta 2018 ja bändi on parhaimmillaan kasaamassa kolmatta julkaisua.

Kuuntele single:
Spotify: https://spoti.fi/2NxuLKh
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/71201512
Apple Music: https://apple.co/2C4YPf6
Tidal: https://listen.tidal.com/album/93875597
Napster: https://fi.napster.com/artist/hautajaisyo/album/sina-olet-helvetti

Hautajaisyö: Sinä Olet Helvetti

1. Revin Ihoni Rikki (feat. Ville Riitamaa)
2. Sinä Olet Helvetti (feat. Ville Riitamaa)
3. Alone (feat. Markus Laakso)

Singlen kansikuva: Minttu Harju

Kokoonpano:
Janne Partanen – Laulu
Sami Lustig – Kitarat
Ville Moisanen – Kitarat
Simo Pesonen – Basso
Teemu Roth – Rummut

https://www.facebook.com/Hautajaisyo

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here