Hautajaisyö julkaisi kolmen biisin singlen – mukana Amorphis-laina ”Alone”.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 1.9.2018

Alkuvuodesta toisen levynsä julkaissut Hautajaisyö ei näytä väsymyksen merkkejä. Alle puoli vuotta on kulunut ja bändi on taas uuden julkaisun äärellä. ”Sinä Olet Helvetti” sinkku sisältää kaksi täysin uutta kappaletta, joissa bändi pureutuu elämän ahdistukseen, epätoivoon ja epäkohtiin. Kappaleissa bändin ominainen tyyli sotkea thrash metallia ja death metallia ottaa uuden muodon, sillä tarjolla on menevintä Hautajaisyötä mitä koskaan on julkaistu. Kappaleet toimivat jatko-osana bändin ”Matkalla Kohti Hautaa” -levylle. Sinkulla on myös mukana toisen levyn nauhoituksissa tehty Amorphis-lainabiisi ”Alone”, joka on bändin ensimmäinen englanniksi laulama kappale.

Uuden julkaisun myötä bändillä on ollut suuri kunnia työskennellä kahden taitavan muusikon kanssa. Soolokitaroinnnin kappaleissa ”Revin Ihoni Rikki” & ”Sinä Olet Helvetti” hoitaa Euroopan valloitusta valmistelevan Torchia-yhtyeen Ville Riitamaa, jonka komean synkät soolot tuovat viimeisen silauksen sinkun biiseihin.

Oli hieno saada näiltä äijiltä pyyntöä tulla muutamaan biisiin soittelemaan! Lähdin hakemaan sooloissa Hautajaisyön omankuuloisen soundin mukaisia lurituksia – toivottavasti tässä tavalla jos toisella onnistuen.

-V. Riitamaa –

Tämä ei jää tähän sillä ”Alone” -lainabiisissä päävastuun laulusta ottaa Markus Laakso. Mies on tuttu mm. Kuolemanlaakso-yhtyeestä, joka on aktivoitumassa keikkarintamalle loppuvuodesta.

Tutustuin Hautajaisyö-solisti Janneen, kun ördäsimme pari vuotta sitten samassa death metal -kuorossa Anti-festivaalin poikkitaiteellissa Artefact-esityksessä. Meillä synkkasi loistavasti yhteen, joten oli ilo ja kunnia tulla kutsutuksi hoilaamaan vähän ”A-Smurffeja” heidän sinkulleen. Kiitos, Hautajaisyö – anteeksi, Amorphis!

-M.Laakso –

”Sinä Olet Helvetti” kappaleesta on tulossa myöskin musiikkivideo, jossa käsitellään perheväkivaltaa. Videon tekee Kimmo Jalkanen, joka on vastuussa bändin aikaisemmista videoista.

Kuuntele single:
Spotify: https://spoti.fi/2NxuLKh
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/71201512
Apple Music: https://apple.co/2C4YPf6
Tidal: https://listen.tidal.com/album/93875597
Napster: https://fi.napster.com/artist/hautajaisyo/album/sina-olet-helvetti

Hautajaisyö: Sinä Olet Helvetti
Singlen kansikuva: Minttu Harju

Kokoonpano:
Janne Partanen – Laulu
Sami Lustig – Kitarat
Ville Moisanen – Kitarat
Simo Pesonen – Basso
Teemu Roth – Rummut

https://www.facebook.com/Hautajaisyo

Hautajaisyö kuva: Nuutinen Minna-Riitta

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here