Harakiri For The Sky -yhtyeen uusi levy ”Maere” kuunneltavissa

Itävaltalaisen post black metallia soittavan Harakiri For The Skyn uusin albumi ”Maere” on kuunneltavissa.

1. I, Pallbearer
2. Sing for the Damage We’ve Done
3. Us Against December Skies
4. I’m All About the Dusk
5. Three Empty Words
6. Once upon a Winter
7. And Oceans Between Us
8. Silver Needle // Golden Dawn
9. Time Is a Ghost
10. Song to Say Goodbye

Tilaa albumi: https://www.emp.fi/baendituotteet/harakiri-for-the-sky/

Lähde ja kuva: Harakiri For The Sky



Please enter your comment!
Please enter your name here