Hallatar julkaisi uuden musiikkivideon kappaleestaan ”Mirrors”

Amorphisista, HIMistä ja Swallow the Sunista tutun kolmikon debyyttilevy ilmestyy lokakuussa

Hallatar-yhtyeen ensimmäinen virallinen musiikkivideo tulevalta No Stars Upon The Bridge –albumilta julkaistaan maailmanlaajuisesti tänään. Albumin lyriikat perustuvat videokappale Mirrorsin tavoin edesmenneen Aleah Liane Starbridgen runoihin ja sanoituksiin. Nyt julkaistavan videon ovat ohjanneet Aapo Lahtela and Vesa Ranta.

Vaikka Hallatar on uusi bändi, sen taustalta löytyy tuttu ja menestyksekäs kolmikko. Yhtyeen kapelimestarina ja kielisoittajana toimii Swallow The Sunista sekä Trees of Eternitysta tuttu Juha Raivio, vakuuttavat lauluosuudet hoitaa Amorphis-yhtyeen laulaja Tomi Joutsen ja rummuissa on HIMin entinen rumpali Gas Lipstick. Hallatar on omalla tavallaan myös jatke Raivion työstämälle Trees of Eternity-projektille, jolla tehtiin kunniaa hänen edesmenneelle puolisolleen Aleah Starbridgelle.

– Kun Aleah menehtyi, olen pitänyt huolta siitä että hänen tekemät kirjotukset, runot ja sanoitukset pysyvät mukanani. Viime vuoden huhtikuussa minun piti kaivaa kitara esiin ja luoda jotain, etten olisi musertunut surun alle. Niinpä sävelsin Hallatar-albumin musiikin viikossa, tosin en enää muista tuosta prosessista juurikaan mitään. Tämän jälkeen pyysin Tomilta sekä Gasilta haluaisivatko he lähteä mukaan projektiin ja he suostuivat kuulematta nuottiakaan tekemistäni kappaleista, Raivio kertoo.

No Stars Upon The Bridge ilmestyy 13.10.2017 ja on jo tilattavissa ennakkoon Svart Recordsin verkkokaupan kautta vinyylinä ja cd:nä. Mirrors-kappaleesta tehty videon voit katsoa alta:

https://www.facebook.com/Hallatardoom/

HALLATAR:
Tomi Joutsen – vocals
Gas Lipstick – drums
Juha Raivio – guitar, bass, keys

Hallatar: No Stars Upon The Bridge
1. Mirrors
2. Raven’s Song
3. Melt
4. My Mistake (feat. Heike Langhans)
5. Pieces
6. Severed Eyes
7. The Maze
8. Spiral Gate
9. Dreams Burn Down (feat. Aleah Starbridge)

Bändikuva: Jussi Ratilainen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here