Guns N` Rosesin Tallinnan konserttiin Suomesta yli 13 000 fania – yhteensä myyty 50 000 lippua

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedotote 31.5.2018

GUNS N’ ROSESIN TALLINNAN KONSERTTIIN MYYTY JO 50 000 LIPPUA

Suomesta matkaa Tallinnaan yli 13 000 rockfania

Guns N’ Rosesin odotetulle ensimmäiselle Viron keikalle Tallinnan Laululavalla 16. heinäkuuta on myyty jo huikeat 50 000 lippua. Myös suomalaisia rockfaneja on matkaamassa etelänaapuriimme valtava määrä, sillä lippuja on myyty pelkästään Suomessa yli 13 000. Konsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Suomen osalta Ticketmasterissa.

Myös Tallinnan lauttojen lippujen kysyntä on ollut valtavaa, ja lautat täyttyvätkin kovaa vauhtia. Guns N’ Roses esiintyy Tallinnassa legendaarisimmalla kokoonpanollaan, jossa soittavat mm. Axl Rose, Slash ja Duff McKagan. Lämppäreinä Tallinnassa nähdään tanskalaissuuruus Volbeat sekä rockmaailman konkareista koostuva The Dead Daisies.

Tallinnan keikka on osa yhtyeen ennätyksiä rikkonutta Not In This Lifetime -kiertuetta, joka vieraili Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa viime kesänä keräten 55 000 hengen yleisön. Not In This Lifetime -kiertueen ensimmäinen Euroopan kiertueosuus myi yli miljoona lippua vuonna 2017. Kiertue oli maailman parhaiten myynyt kiertue viime vuonna, ja todistaa että Guns N’ Roses ja rockmusiikki kokonaisuudessaan on voimissaan. Yhtyeen tämän vuoden suunnitelmiin kuuluu peräti 13 stadionkeikkaa ympäri Eurooppaa sekä esiintymisiä isoimpien eurooppalaisfestivaalien pääesiintyjänä. Live Nationin tuottama kiertue yltää tänä vuonna Tanskaan, Iso-Britanniaan, Ranskaan, Italiaan, Belgiaan, Espanjaan, Hollantiin, Puolaan, Norjaan, Ruotsiin ja Saksaan, jossa yhtyeellä on useampia keikkoja. Lisäksi yhtye tekee pitkän uransa ensimmäisen keikan Virossa, Tallinnan Laululavalla.

Guns N’ Rosesin Tallinnan konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Live Nation Baltics.

KONSERTTI:
Guns N’ Roses (USA) – Not In This Lifetime Tour
+ Special Guests: Volbeat (DK), The Dead Daisies (USA)
Ma 16.7.2018 Tallinnan Laululava, Viro
Portit auki klo 16

LIPUT:
Myynnissä nyt Ticketmasterissa palvelumaksuineen alkaen 74 euroa
Lisäksi saatavilla myös lippupaketteja!
Matkapaketit keikalle myy Tallink: www.tallink.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here