Grand Magus julkaisi toisen singlen ”Brother Of The Storm” tulevalta ”Wolf God” –albumilta

Ruotsalainen Grand Magus on julkaissut uuden singlen “Brother Of The Storm”. Biisi on toinen lohkaisu yhtyeen 19.4.2019 ilmestyvältä “Wolf God” –levyltä.

Keulamies JB kommentoi kappaletta seuraavasti:

The moon has returned, and with it comes a change. It could be someone you know, it could be you. An aspect of yourself that has always been there.

Levyn ennakkotilaus on käynnissä tässä osoitteessa.

1. Gold And Glory
2. Wolf God
3. A Hall Clad In Gold
4. Brother Of The Storm
5. Dawn Of Fire
6. Spear Thrower
7. To Live And To Die In Solitude
8. Glory To The Brave
9. He Sent Them All To Hell

Lähde: Nuclear Blast


Please enter your comment!
Please enter your name here