Graham Bonnet Band julkaisi tulevan “Meanwhile, Back In The Garage” –albumin nimikappaleen ja esiintyy Tampereella 30.5.2018

Kuva: David Randall/Get Ready To Rock

Graham Bonnet Band julkaisee uuden albumin ”Meanwhile, Back In The Garage” heinäkuussa 2018 Frontiers-levymerkin kautta. Albumin nimikappale on nyt kuunneltavissa. Muun muassa Rainbow’n, Michael Schenker Groupin ja Impellitterin laulajana tunnettu Graham Bonnet saapuu toukokuussa myös Suomeen yhtyeensä kanssa. Bonnet esiintyy Tampereen Yo-talolla toukokuun 30. päivä osana tulevaa Euroopan-kiertuettaan. Lämmittelijänä toimii kotimainen Transworld Identity.

Bonnet kommentoi:

This is the most important album I have done in 35 years. I think fans of the classic Alcatrazz-sound will love this record. The first single (which is also the title track), ’Meanwhile, Back In The Garage’, is about any young band starting today… which is like it was back when I started. As the lyric says, ’take a number, it’s a hell of a line’! I have had a fantastic career and been very fortunate to play with some great musicians and I hope there is a lot more touring and recording to come.

Graham Bonnet Band
YO-Talo, Tampere 30.5.2018
Joey Tafolla – Guitar
Beth-Ami Heavenstone – Bass
Jimmy Waldo – Keyboards
Mark Benguechea – Drums
Liput: 21,50€
Ovet klo 21

”Meanwhile, Back In The Carage” julkaistaan 13.7.2018. Kansi ja kappalelista katsottavissa alta. Mukana on alkuvuodesta 2018 taltioitu bonus live DVD.

1. Meanwhile, Back In The Garage
2. The Hotel
3. Livin’ In Suspicion
4. Incest Outcest U.S.A.
5. Long Island Tea
6. The House
7. Sea Of Trees
8. Man On The Corner
9. We Don’t Need Another Hero
10. America…Where Have You Gone?
11. Heading Toward The Light
12. Past Lives
13. The Crying Chair
14. Starcarr Lane (Live From Daryl’s House 2018)

DVD (Live From Daryl’s House 2018)
1. Night Of The Shooting Star (Intro)
2. Too Young To Die, Too Drunk To Live
3. All Night Long
4. Night Games
5. California Air
6. God Blessed Video
7. Stand In Line
8. Island In The Sun
9. Desert Song
10. Starcarr Lane
11. Jet To Jet
12. S.O.S.
13. Into The Night
14. Samurai
15. Skyfire
16. Since You Been Gone
17. Assault Attack
18. Eyes Of The World
19. Hiroshima Mon Amour
20. Lost In Hollywood

Lähde: Frontiers
Kuva: David Randall/Get Ready To Rock


Please enter your comment!
Please enter your name here