Slayer tulee viimeisellä kiertueella Suomeen.

MAINOS:SLAYER TULEE VIIMEISELLÄ KIERTUEELLAAN SUOMEEN

Erikoisvieraina Lamb Of God, Anthrax ja Obituary

Thrash metallin legenda Slayer tiedotti alkuvuodesta suuntaavansa viimeiselle maailmankiertueelleen, ja pistävänsä sen jälkeen pillit pussiin. Nyt on varmistunut, että Slayer saapuu viimeisellä kiertueellaan myös Suomeen, ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 8. joulukuuta. Luvassa on komea kattaus metallin isoimpia nimiä, sillä illan aikana lavalle astelevat myös yhdysvaltalaisbändit Lamb Of God, Anthrax ja Obituary. Keikan lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 16. toukokuuta Ticketmasterissa.

Raskaan metallin arvostettuna uranuurtajana tunnettu, lähes 37 vuoden ikäiseksi ehtinyt Slayer on julkaissut 12 studioalbumia, lukuisia livelevyjä, kokoelmia ja livevideoita, soittanut lähes 3000 keikkaa ympäri maailmaa, saanut lukemattomia palkintoja, mukaanlukien viisi Grammy-ehdokkuutta ja kaksi Grammy-pystiä, kultalevyjä ja muita tunnustuksia. Pitkään uraan mahtuu myös satoja lehdenkansia, järkyttävä perustajajäsenen menehtyminen ja metallibändille harvinainen esiintyminen The Tonight Show’ssa. Tammikuussa Slayer tiedotti tekevänsä viimeisen kiertueen kiittääkseen uskollisia fanejaan ja lopettavansa sen jälkeen. Loppuvuodesta myös suomalaisfaneille tarjoutuu mahdollisuus jättää jäähyväiset Slayerin musiikille livenä.

Lamb Of God julkaisee tässä kuussa cover-levyn ”Legion: XX” alkuperäisnimellään Burn the Priest. Lamb Of God -nimellä bändi on levyttänyt viimeksi vuonna 2015 kun kehuttu ”VII: Sturm Und Drang” julkaistiin. Tuolloin bändi kävi viimeksi myös Suomessa esiintyen Tuska Festivalilla.

Anthrax vuorostaan julkaisi live-DVD:nsä ”Kings Among Scotland” viime kuussa. Se on nauhoitettu reilu vuosi sitten bändin Among The Kings -kiertueella loppuunmyydyssä Barrowland Ballroomissa, Glasgow’ssa. Anthrax kävi samaisella kiertueella viime keväänä myös Helsingissä ja Seinäjoella.

Floridalainen death metal -bändi Obituary julkaisi uuden albuminsa maaliskuussa. Kyseessä on Obituaryn kymmenes studiolevy, ja se on kerännyt hyvät arviot musiikkilehdistössä ja -sivustoilla ympäri maailman.

KEIKKA:
Slayer (USA) – Final World Tour
+ Special Guests: Lamb Of God (USA), Anthrax (USA), Obituary (USA)
La 8.12.2018 Helsingin Jäähalli
Ovet klo 17.30

LIPUT:
Myyntiin ke 16.5.2018 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 54 / 59 / 65 euroa Ticketmasterista

LISÄTIEDOT:
Live Nation Finland
– promoottori: Scott Lavender & Niksu Väistö
– tiedotus: Maritta Kettunen, puh. 09 856 73 453,maritta.kettunen@livenation.fi
– pressikuvat ja media-akkreditoinnit: http://press.livenation.fi
Levy-yhtiö (Slayer, Lamb Of God, Anthrax): Nuclear Blast / Silke Yli-Sirniö, silke@heartagram.com

www.slayer.net
www.lamb-of-god.com
www.anthrax.com
www.obituary.cc
www.livenation.fi

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.