Gojira julkaisi uuden levyn ja “The Chant” -musiikkivideon

Gojira- ”Fortitude” 01. Born for One Thing 02. Amazonia 03. Another World 04. Hold On! 05. New Found 06. Fortitude 07. The Chant 08. Sphinx 09. Into the Storm 10. The Trails 11. Grind

Gojira julkaisi uuden levynsä ”Fortitude” sekä musiikkivideon kappaleenseen “The Chant”.

  • Directed By Russell Brownley
  • Written By Joe Duplantier
  • Cinematography By Dustin Miller & Russell Brownley
  • 1st Ad – Madison Dyer
  • Gaffer – Nicholas Calabria
  • Produced By Mahlin Diamond, Chris Brown, Summer Wright
  • Lead PA – Marcela Diamond

Tilaa uusi albumi: http://gojira.lnk.to/fortitude

Lähde: Gojira


Please enter your comment!
Please enter your name here