Forth julkaisi singlen “Waiting”

Kuva: Taija-Leena Lönnberg

Tiedote 14.1.2020

Suomalais-kanadalainen rockpumppu Forth julkaisee maaliskuussa 2019 ilmestyneen erittäin hyvän vastaanoton saaneen ”Captivity” albumin ja loppuvuodesta 2019 julkaistun, kehuja niittäneen ”Vixen”-singlen jälkeen uuden ”Waiting”-balladin kunnianosoituksena kaikille faneille, jotka ovat kulkeneet bändin mukana alusta lähtien.

Alun perin vuonna 2011 äänitetty kappale edustaa samaa aikakautta yhtyeen historiassa kuin aiemmin julkaistu ”Vixen”-single. Laulaja Brian Forth löysi inspiraation kappaleen sanoituksiin kun hän tapasi vaimonsa pitkän onnettomien ihmissuhteiden sarjan jälkeen. ”Waiting” sävellettiin aikana jolloin Forthissa vaikuttivat perustajajäsenten, Brian Forth (laulu) ja Tim Norrgrann (kitara), lisäksi Markus Hollmen (rummut) sekä Tuomas Virta (bassokitara) ja bändi tunnettiin nimellä The Roc.

Kuuntele ”Waiting”:

Spotify: https://spoti.fi/2uF9ytc
Apple Music: https://apple.co/30jEE5n
Amazon: https://amzn.to/30klaOb
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/120772502
Tidal: https://listen.tidal.com/album/123846609

Kappaleessa voi kuulla varhaisen inspiraation Forthin tulevista voimaballadeista kuten ”Forgiveness Comes” anteeksiantoon tai ihmissuhteista kertovaan ”Never Alone” hempeilyyn. Isot lauluharmoniat, piano ja jouset tukevat hienosti rock balladia josta löytyvät kaikki oikeat soinnut ko. genreestä pitäville. ”Waiting” singlen kansitaiteen on maalannut Ria Bäckström.

Forth on kansainvälinen yhtye. Keulamies Brian Forth on kotoisin Torontosta, mutta asuu tällä hetkellä ’rakkauspakolaisena’ Suomessa. Hän muodostaa yhtyeen yhdessä soittajien Tim Norrgrann (kitara), Mikael Söderbäck (basso) ja Eric Von Hertzen (rummut) kanssa.

”Captivity” –albumin arvion saa lukuun linkistä.

 

www.forthband.com
https://www.facebook.com/Forth.Official

Kuva: Taija-Leena Lönnberg

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän