Five Finger Death Punchin kitaristi Zoltan Bathory: ”Ivan Moody on täysin raitis ja onnellinen”.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Mainos
Saarihelvetti

Detroitilaisen WRIF -radiokanavan haastattelussa Five Finger Death Punchin kitaristi Zoltan Bathory kertoi yhtyeen laulaja Ivan Moodyn päässeen yli alkoholiongelmastaan ja olevan tällä hetkellä raitis ja onnellinen. Haastattelu tehtiin Soundgarden-yhtyeen laulaja Chris Cornellin kuoleman vuosipäivänä 18. toukokuuta, ja haastattelija kysyi Bathorylta, onko Soundgarden vaikuttanut häneen musiikillisesti. Bathory vastasi:

”I wasn’t, but it’s another thing that Ivan [Moody], is really close to”.

Bathory selitti Chris Cornellin ja muiden menehtyneiden muusikoiden vaikuttaneen Ivan Moodyyn niin että tämä pystyi lopulta selättämään vuosia kestäneen alkoholiongelmansa ennen kuin olisi liian myöhäistä. Hän kertoi:

”And that’s kind of how he came to get sober — by saying, ’Hey, man, I don’t wanna go that way.’ So, in many ways, actually, as weird as that sounds, because that tragedy, basically, what happened [Chris Cornellille] sort of reminded him, ’You know what? You need to address it now before it’s too late.’ And he did, and he’s sober now — completely sober — and he seems to be happy.”

Kitaristi jatkoi kertomalla olevansa vaikuttunut Moodyn raitistumisesta ja selittämällä keikkailevan muusikon elämäntyylin altistavan päihteiden liikakäytölle:

”Pomoa ei varsinaisesti ole, töihin ei tarvitse mennä ja kukaan ei käske sinua tekemään mitään. On todella vaikeaa saada se [päihteidenkäyttö] hallintaan tämän elämäntyylin vuoksi. Jokaisessa kaupungissa on uusia ihmisiä sanomassa `Hei, mennään juomaan ja juhlimaan.’ Joten muusikkona se [raitistuminen] on todella vaikeaa. Ja siitä huolimatta hän sai koottua itsensä ja on raitis, on onnellinen. Hänellä on täysin uusi katsantokanta elämään, joten tämä on oikeastaan aika uskomatonta”.

Haastattelussa käsiteltiin myös muun muassa yhtyeen uusinta ”And Justice For None” – albumia. Voit kuunnella koko haastattelun tästä.

Lähteet: Blabbermouth, 101 WRIF
Kuva: Wikimedia Commons

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän