Fire Action julkaisi musiikkivideon Paul Oxley’s Unit –kappaleesta ”Spanish Bars”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 22.8.2018

Pääkaupunkiseudulta saapuva nelimiehinen hard rock-kone Fire Action on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon Paul Oxley’s Unitin vuoden 1981 kappaleesta ”Spanish Bars”. Biisi löytyy yhtyeen syksyllä ilmestyvältä uudelta omakustannelevyltä.

Kitaristi Juri Vuortama kommentoi kappaletta Metalliluolalle:

Kun kuulin biisin ensimmäisen kerran vuosia sitten, en tiennyt nimeä enkä esittäjää. Vasta myöhemmin tutustuin Paul Oxley’s Unitiin, ja sain tietää, että se oli ollut melkein Suomen suosituin yhtye vuonna 1981. ”Spanish Barsin” melodia on mielestäni älyttömän hyvä, ja sovituksessa sekä temmossa on jo alun perin pientä heavy-vibaa. Päätin, että jonain päivänä teen tästä kunnon heavy metal -coverin. Kotidemottelu ehti levätä kovalevyllä monta vuotta, kunnes laulajanvaihdoksen myötä päätettiin aloittaa vaihteeksi coverilla. Mikäpä siihen paremmin sopisikaan kuin ”Spanish Bars”. Sain vielä hyväksynnän coverin tekoon säveltäjältä itseltään Paul Oxleyltä. Biisi nauhoitettiin samalla kun tulevan Fire Action -julkaisun muutkin kappaleet, jotka ovat kaikki omaa tuotantoa. Video kuvattiin samoissa sessioissa, ja koska ehdasta 1980-luvun meiningistä on kyse, päädyttiin ”soittamaan” klassisen Nintendon elektroniikkapelin ruudulla. Peli on tietysti Fire!

Fire Action:
Gary L. James – Vocals
Juri Vuortama – Guitars
Jani Hongisto – Bass
Samuli Häkkilä – Drums

https://www.facebook.com/Fireaction
https://soundcloud.com/user-193282208
Twitter.com/Fireactionband

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän