Exumer julkaisee ”Hostile Defiance” –albumin huhtikuussa: nimikappale kuunneltavissa.

Thrash metal –veteraani Exumer julkaisee viidennen täyspitkänsä ”Hostile Defiance” Metal Bladen kautta huhtikuussa.

Levy on kaupoissa 5.4.2019 ja ennakkotilattavissa linkistä.

Vokalisti Mem Von Stein kertoo tulevasta levystä seuraavaa:

We wanted to sonically progress, incorporating more melodic elements in the music as well as more rhythmic variety. We are a lot braver trying to create an up to date and relevant sound that can easily stand alone in today’s thrash landscape without sounding trite or a throwback, and we’re challenging the listener not to get too comfortable with one specific feel, tempo or pace.

Albumin nimikappaleen ’Hostile Defiance’ musiikkivideo on katsottavissa alta:

Kansi ja kappalelista:

1. Hostile Defiance
2. Raptor
3. Carnage Rider
4. Dust Eater
5. King’s End
6. Descent
7. Trapper
8. The Order of Shadows
9. Vertical Violence
10. Splinter
11. He’s a Woman – She’s a Man (Scorpions-cover; cd-bonustrack)
12. Supposed to Rot (Entombed-cover, cd-bonustrack)

Kansitaide: Costin Chioreanu

Lähde: Metal Blade


Please enter your comment!
Please enter your name here