Exlibrisin uuden albumin julkaisupäivä julki

Tiedote 28.5.2018

Puolan parhaimmistoon kuuluva metalliyhtye Exlibris julkaisee 29.6.2018 uuden albuminsa nimeltä ”Innertia”. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen levy, jossa uudet jäsenet rumpali Grzegorz Olejnik ja laulaja Riku Turunen ovat mukana.

Yhtyeen kosketinsoittaja Piotr Sikora kertoo seuraavaa:

Vaikka edellisestä julkaisusta on kulunut jo kolme vuotta, ovat ne olleet kaikkein aktiivisimmat vuodet yhtyeen historiassa. Minusta tuntuu, että olemme kasvaneet muusikkoina, biisintekijöinä ja tuottajina, ja se kaikki näkyy ja kuuluu uudella levyllä. Exlibris ei ole koskaan kuulostanut näin hyvältä! Musiikillisesti levy on edelleen meidän oma sekoituksemme klassisia heviriffejä, melodisia koukkuja, isoja sinfoniasovituksia ja ihan ripaus progea. Mutta kuten sanotaan, tämä menee yhteentoista (this one goes to eleven).

Uusi albumi tulee olemaan saatavilla CD:nä ja digitaalisena versiona, sekä myös myöhemmin julkaistavana tupla-vinyylinä. Levyn voi ennakkotilata suoraan bändin verkkokaupasta osoitteesta http://www.exlibrisband.com, tai yhtyeen Bandcamp-sivulta osoitteesta https://exlibrisband.bandcamp.com.

”Innertia”-albumin ensimmäinen single-lohkaisu ”Incarnate” kuunneltavissa alta:

Kansi ja kappalelista:

1. Innertia
2. Harmony Of The Spheres
3. Gravity
4. Shoot For The Sun
5. Incarnate
6. No Shelter
7. Amorphous
8. Origin Of Decay
9. Multiversal
10. Thunderbird
11. Ascension

https://www.facebook.com/exlibrisband/?ref=br_rs

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän