Excalion julkaisi uuden musiikkivideon ”Trust”-kappaleesta

Kuva: Juhamatti Vahdersalo

Tiedote 23.9.2019

Kotimainen voimametalliyhtye Excalion on julkaissut uuden musiikkivideon ”Trust” tulevalta albumilta ”Emotions”, joka ilmestyy 27.9.2019.

Excalionin uusi levy ”Emotions” vie kuulijansa musiikilliselle matkalle vihasta luottamukseen ja surusta iloon. Keski-Suomen heviveteraanien viides kokopitkä saattaa Excalionin musiikin uusiin ääripäihin. Jokainen laulu on oma tarinansa, joka heijastaa yhtä tunnetta menevän melodisen metallin keinoin. Tällä levyllä bändi venyttää ilmaisunsa uusiin äärimmäisyyksiin: musiikki on voimakkaampaa ja aggressiivisempaa kuin koskaan ennen, mutta samalla myös melodisempaa ja popimpaa mitä Excalionilta on kuultu!

”Emotions”-levyllä Excalion jatkaa samalla vahvalla kokoonpanolla, joka debytoi kriitikkojen arvostamalla ”Dream Alive” -albumilla. Marcus Långin ilmiömäinen laulutyöskentely täydentää Jarmo Myllyvirran vahvoja sävellyksiä. Rytmiryhmän tiukoista sovituksista vastaavat rumpali Henri Pirkkalainen sekä basisti ”Hot Nutz” Hirvonen. Kokonaisuuden kuorruttaa Aleksi Hirvosen kitarataiturointi.

Excalion pyrki ”Emotionsin” myötä saavuttamaan uuden tason soundimaailman iskevyydessä ja aggressiivisuudessa. Tätä visiota toteuttamaan hankittiin Domination Studion miksaus- ja masterointimestari Simone Mularoni, jonka kädenjälkeä on viime vuosina kuultu muun muassa sellaisten artistien levyiltä kuin Michael Romeo sekä Turillin ja Lionen Rhapsody. Levyn kansitaiteen loi jälleen Puolan oma hevitaiteilija Piotr Szafraniec ja valokuvaus on palkitun Juhamatti Vahdersalon käsialaa.

Excalion yhdessä Scarlet Recordsin kanssa on tuomassa käsiisi vuoden jännittävintä melodisen metallin julkaisua: ”Emotions”.

1. Trust
2. Sunshine Path
3. Lost Control
4. Solitude
5. Nightmariner
6. The Golden Horde
7. I Left My Heart At Home
8. The Mercy Racers
9. Callsigns

Kokoonpano:
Marcus Lång – Vocals
Aleksi Hirvonen – Guitars
Jarmo Myllyvirta – Keyboards
Onni “Hot Nutz” Hirvonen – Bass
Henri Pirkkalainen – Drums

Diskografia:
2019 Emotions
2017 Dream Alive
2010 High Time
2007 Waterlines
2005 Primal Exhale

Linkit:
www.excalion.com
https://www.facebook.com/ExcalionBand/

Kuva: Juhamatti Vahdersalo

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän