Europe julkaisee ”Walk The Earth”-albumin lokakuussa

1
405

Europe on julkistanut tulevan albuminsa ”Walk The Earth” kansitaiteen sekä lisätiedot. Levy saapuu kauppoihin 20.10.2017 ja se taltioitiin Lontoossa kuuluisassa Abbey Road-studiossa, tuottajana toimi Dave Cobb. Europe kiertää syksyllä Deep Purplen kanssa ja lupaa myös täyden Euroopan kiertueen päivämääriä marras-joulukuuksi julkistettavan piakkoin. Bändiltä ilmestyi myös äskettäin ”The Final Countdown 30th Anniversary”– livejulkaisu.

Joey Tempest kertoo tulevan levyn Mike Sportesin suunnittelemasta kansitaiteesta:

We were in the studio a few days into recording and Dave (Cobb, Producer) comes in wearing this very cool T-Shirt with one of Mike’s designs on it. Immediately we knew we had to check Mike’s other work and have him come up with an exclusive design for us based on the vibe of the album. We are very proud to have his amazing artwork as the Walk The Earth album cover!

Kansi ja kappalelista:

1. Walk The Earth
2. The Siege
3. Kingdom United
4. Pictures
5. Election Day
6. Wolves
7. GTO
8. Haze
9. Whenever You’re Ready
10. Turn To Dust

Lähde: Blabbermouth

1 KOMMENTTI

  1. No, ite en kyl vakuuttunu europen uudesta singlestä, omasta mielestäni melko surkee, the final countdown on timantti, siittä ei päästä mihinkään, se on kasarin nostalgisin kappale mitä on koskaan tehty. Uus musiikki ei iske muhun, niinku väkisin tehtyä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here