Espoolaisyhtye Forth on julkaissut uuden singlen “Black Angel”

Kuva: Tomi Rislakki

Tiedote 28.11.2018

Espoolainen hard rock-yhtye Forth on julkaissut ensimmäisen singlen ”Black Angel” maaliskuussa 2019 ilmestyvältä kakkosalbumilta ”Captivity”.

Monesti kuulee sanottavan, että musiikki kulkee 20 vuoden sykleissä ja tämä tulee ilmi myös Forthin soundista, jossa voi kuulla syvääluotaavan tunteikkaita kaikuja 1990 -luvun Seattlesta.

Ensimmäinen singlelohkaisu ”Black Angel” esittelee bändin debyyttialbumiin (Road Stories, 2014) nähden raskaampaa ilmaisua. Bändin keulakuva, Torontosta kotoisin oleva Brian Forth, kasvoikin kuunnellen bändejä kuten Alice In Chains, Pearl Jam ja Stone Temple Pilots, ja imi niistä vaikutteita omaan biisinkirjoitukseensa. Brianin lisäksi Forthissa vaikuttavat Tim Norrgrann (kitara), Mikael Söderbäck (basso) ja Eric Von Hertzen (rummut).

Bändin seuraava kokopitkä albumi ”Captivity” julkaistaan maaliskuussa 2019.

Uusi lyriikkavideo katsottavissa alta:

Kuuntele single:

Spotify: https://spoti.fi/2BChXyF
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/79024202
Apple: https://apple.co/2PYJeUF

Tim Norrgrann kommentoi tulevaa levyä aiemmin seuraavasti:

Uusi albumimme on viittä vaille valmis ja ensiksi julkaistavat singlet valittu. Albumi on raskaampi ja grunge-painotteisempi kun esikoisemme ‘Road Stories’. 90-luvun Seattle-soundi on toiminut monen biisin kohdalla innoittajana. Olemme bändin kanssa täpinöissä uusista kappaleista ja tuntuu mielettömän hyvältä, että kohta niitä pääsee kuuntelemaan myös suuri yleisö.

http://forthband.com/
https://fi-fi.facebook.com/Forth.Official/
https://twitter.com/forthband
https://www.instagram.com/forthband/
https://www.youtube.com/user/forthband

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän