Espoolainen hard rock -yhtye Sixgun Renegades julkaisi uuden singlen “There Where I Go” ja musiikkivideon ”Antidote” toiselta albumiltaan

Kuva: V.R. Studio
MAINOS:Tiedote 19.11.2020

Sixgun Renegades julkaisee kovaa lataavan toisen albuminsa loppuvuodesta. ‘Antidote’ -musiikkivideo tarjoaa vastalääkettä viimeaikojen vaikeaan arkeen. Vapauta sisäiset agressiosi ja antaudu musiikin voimalle, kun SGR tarjoaa tykitystä, jollaista ei yhtyeeltä ole ennen kuultu.

Sixgun Renegades julkaisee kovaa lataavan toisen albuminsa joulukuussa. Kolmas single ‘There Where I Go’ tarjoaa Twin Peaks-tyylistä äänimaailmaa upean pianon kera. Kappale käsittelee vankilakierrettä, katumusta ja uuden alun löytämistä. Voiko vanhoista virheistä saada anteeksi nykyajan somelynkkauksen ja cancel-kulttuurin aikakaudella?

“There Where I Go” on vanha sävellys “Dangerous”-EP:ltä, jonka alunperin piti tulla jo ensimmäiselle levylle uudelleen äänitettynä. Se oli mielestämme niin hyvä biisi, että halusimme säästää sen vartavasten tokalle levylle. Biisi sovitettiin ja äänitettiin uudestaan yhdessä tuottajiemme Mark Bertenyin ja Tuomas Riihimäen kanssa.

Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta Espoo-Helsinki-akselilta. Vuonna 2008 perustettu yhtye on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Gary Moore, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Vuosien kova työ, tinkimätön asenne ja palava rakkaus musiikkia kohtaan nivoutuu yhteen tulevalla kakkosalbumilla ja bändin oma soundi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Vahvat riffit, nopeat kitarasoolot ja jylhät laulumelodiat ovat yhä vahvemmin läsnä yhtyeen musiikissa. Tulevalla albumilla yhtyeen soitto on nivoutunut vielä tiukemmin yhteen, taiteellinen visio näkyy kirkkaana horisontissa ja biisit soivat parempana kuin koskaan. On aika painaa kaasu pohjaan ja nauttia kyydistä.

“Antidote” on meidän nopein ja agressiivisin biisi mitä on ikinä tehty. Nykypäivänä ei voi välttyä siltä, kun avaa uutiset alkaa saman tien v-kerroin nousemaan. Milloin kyseessä on maailmanloppu tai joku muu katastrofi. Tämä biisi on vastalääke tuolle kaikelle ankeudelle, annosteltuna suoraan tärykalvoille.

Voit tutustua yhtyeeseen lisää kotisivuilla ja Facebookissa:

https://www.sixgunrenegades.com/
https://www.facebook.com/SGRband/

Kuva: V.R. Studio

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.