Ensiferum julkaisi uuden singlen ”Rum, Women, Victory”: uusi albumi ”Thalassic” ilmestyy heinäkuussa.

Tiedote 6.5.2020

Folk-metallin maailmanlaajuisesti tunnetuimpiin nimiin lukeutuva, kotimainen Ensiferum paljasti tänään julkaisevansa kahdeksannen studioalbuminsa, ”Thalassic”, 10. heinäkuuta Metal Blade Recordsin kautta. Esimakua tulevalta albumilta raotetaan ensimmäisen singlen ”Rum, Women, Victory” myötä. Samalla esitellään yhtyeen tuorein vahvistus, clean-laulaja ja kosketinsoittaja Pekka Montin. Katso kappaleen lyriikkavideo alta:

https://youtu.be/wRhD39LI800.

Yhtyeen basisti Sami Hinkka kertoo:

Biisi oli selkeä valinta ensimmäiseksi sinkuksi, koska se tarjoaa hyvässä balanssissa tuttuja ja turvallisia Ensiferum-elementtejä yhdistettynä uuden levyn räjähtävään soundiin, sekä esittelee maailmalle uuden clean-laulaja-kiipparistimme Pekka Montinin.

Yhtye ilakoi:

Uudella levyllä kaikkien biisien tekstit liittyvät jotenkin mereen tai veteen, ja vaikka biisin nimestä voisi kuvitella, että lyriikat vievät Karibian auringon alle, niin sen tekstit saivat inspiraationsa Brittien laivastosta ja heidän päivittäisestä rommi-rohkaisuryypystä. Sankareita, meritaisteluita, rommia ja naisia; niistä oli hyvät päivät tehty!

10. heinäkuuta julkaistava albumi ”Thalassic” äänitettiin Sonic Pump Studioilla sekä Petraxilla ja sen on tuottanut Janne Joutsenniemi. Miksauksesta sekä masteroinnista vastaa Jens Bogren. Albumin ennakkomyynti on maailmanlaajuisesti käynnistynyt täällä.

Kansitaide ja kappalelista:

1. Seafarer’s Dream
2. Rum, Women, Victory
3. Andromeda
4. The Defence of the Sampo
5. Run from the Crushing Tide
6. For Sirens
7. One with the Sea
8. Midsummer Magic
9. Cold Northland (Väinämöinen Part III)
10. Merille Lähtevä (Bonus Track)
11. I’ll Stay by Your Side (Bonus Track)

http://www.facebook.com/Ensiferum
http://www.ensiferum.com
http://www.metalblade.com/ensiferum

Kuva: Metal Blade

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here