Ember Falls W.A.S.P.-yhtyeen lämppäriksi syyskuun lopulla

0
422
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Re-Idolized

W.A.S.P. – 25th Anniversary of The Crimson Idol

25 vuotta The Crimson Idol -albumin julkaisusta! Juhlan kunniaksi W.A.S.P. esiintyy kolme kertaa Suomessa syyskuussa 2017. Metallilegendan kanssa kiertää kotimainen Ember Falls.

Re-Idolized: The 25th Anniversary of The Crimson Idol -maailmankiertue poikkeaa Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä syyskuussa 2017. Kaksiosainen esiintyminen on pelkkää W.A.S.P.:n juhlaa: yhtye soittaa ensin The Crimson Idol –albumin kokonaisuudessaan sekä kolme levyn äänityksistä yli jäänyttä biisiä.

Keikan toinen osa on sitä itseään: W.A.S.P.-hittejä alusta loppuun. Kaikki kiertueen keikat ovat jo kiinnostaneet ihmisiä erittäin paljon, mutta ennakkolippuja jokaiseen konserttiin on vielä saatavilla.

”Hold on to My Heart”, ”I Wanna Be Somebody”, ”Wild Child”, ”Blind in Texas” ja monet muut W.A.S.P.-klassikot ovat lihaa ja verta Suomen syksyssä 2017. Sen takaa jo alkuperäisjäsen, laulaja-kitaristi Blackie Lawless!

Ennen metallilegandaa jokaisella keikalla soittaa kotimainen Ember Falls, jonka debyyttialbumi ”Welcome to Ember Falls” ilmestyi viime helmikuussa maailmalaajuisesti Spinefarm Recordsin kautta.

to 28.9.2017 Tampere, Pakkahuone + Ember Falls
35 e + mahdolliset kulut (Tiketti/Lippu.fi), 40 e (ovelta, jollei loppuunmyyty)
pe 29.9.2017 Seinäjoki, Rytmikorjaamo + Ember Falls
31,50 e + mahdolliset kulut (Tiketti), 38 e (ovelta, jollei loppuunmyyty)
la 30.9.2017 Helsinki, The Circus + Ember Falls
36 e + mahdolliset kulut (Ticketmaster), 40 e (ovelta, jollei loppuunmyyty)

www.waspnation.com
www.emberfalls.com
www.nem.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here