Dynazty kiertää syksyllä 2020 Suomea

Kuva: Savage Photography

Tiedote 15.4.2020

Vuonna 2008 perustettu hard rock -yhtye Dynazty kiertää syksyllä 2020 Suomessa. Kolme keikkaa korvaa toukokuulle suunnitellun rundin, joka peruuntui vallitsevan maailmantilanteen vuoksi.

Uuden suunnitelman mukaan Dynazty nähdään Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa 4.-6. marraskuuta. Ikävä kyllä toukokuun Joensuun-keikkaa ei onnistuttu aikatauluttamaan uudelleen.

Dynazty sekoittaa hard rockiin vaikutteita heavy metal -paahdosta ja voimametallista ja tarjoaa aina täydellisen rock’n’roll shown. Kokonaisuuden seremoniamestarina toimii laulaja Nils Molin, myös Amaranthen riveissä vaikuttava kultakurkku.

Seitsemännen albuminsa ”The Dark Delight” 3. huhtikuuta julkaissut Dynazty ennakoi pitkäsoittoa ”Presence Of Mind” -singlellä jo tammikuun lopussa.

Molin toteaa:

”The Dark Delight” -levyllä tiivistyy se visio, mitä Dynazty on aina halunnut olla. Toivon myös, että uutuus tuo valoa ja kipinää tähän synkkään aikaan.

Kun nämä synkät ajat ovat ohi, on jälleen aika heittäytyä yhä villimmin ruotsalaisen tuoreen, tuiman ja tarttuvan rockin vietäväksi.

Dynazty (Swe)

ke 4.11.
On the Rocks, Helsinki
15/17 e (ennakko: Tiketti)

to 5.11. Olympia-kortteli, Tampere
18/20 e (ennakko: Tiketti)

pe 6.11. Henry’s Pub, Kuopio
15/17 e (ennakko: Tiketti)

Kevään keikoille ostetut liput kelpaavat sellaisinaan uusina päivämäärinä.

Mikäli uusi päivä ei sinulle käy, ostettujen lippujen rahanpalautusta voi hakea linkistä.
Lippurahojen palautusta voi hakea 14.05.2020 asti.

www.dynazty.com
rocks.fi
olympiakortteli.fi
www.henryspub.net
nem.fi

Kuva: Savage Photography

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here