Doug Blair ja Marc Russell nähdään Kiss & Hard Rock Convention II –tapahtumassa Helsingissä maaliskuussa

Tiedote 18.2.2019

W.A.S.P. –kitaristi Douglas Blair sekä Widowmakerin, Desperadon ja Dee Sniderin riveistä tuttu basisti Marc Russell liittyvät mukaan Kiss & Hard Rock Convention II –tapahtuman vieraslistaan.

Lisäksi paikalla nähdään Suomen peroonallisimpiin ja tällä hetkellä kansainvälisestikin tunnettuihin taiteilijoihin lukeutuva Rauli Mård, joka tulee myymään ja esittelemään taideteoksiaan.

KISS Army Finland järjestää yhdessä Helsingin On The Rocksin kanssa KISS & Hard Rock Convention II:n lauantaina 23.3.2019 On The Rocksissa alakerrassa. Tapahtumassa ovat paikalla mm. Bob Kulick, Jean Beauvoir, Doug Blair ja Ron Keel.

Mukana tapahtumassa ovat myyntipöydillään TPL Records (SWE), Keltainen Jäänsärkijä, Music Hunter, T-Shirt By Mail (SWE), KISS Army Sweden sekä monia muita. Livemusiikki kuuluu olennaisena osana Conventioneihin, joten tälläkin kertaa paikalle on kutsuttu useita artisteja, joista osa ei suoranaisesti liity KISS:iin. Tästä syystä nimeksi valikoitui KISS & Hard Rock Convention II ja tapahtuma onkin tarkoitettu kaikille raskaamman rockin ystäville.

Tänä vuonna artistivieraiksi saapuvat mm. Grammy-palkittu tuottaja, W.A.S.P.ista ja KISSin haamukitaristina tunnettu Bob Kulick sekä Black Sabbathista ja Keelistä tuttu Ron Keel, Jean Beauvoir, joka on levyttänyt sekä esiinytynyt mm. Plasmaticsin, Little Stevenin, Ramonesin, KISS:in, Crown of Thornsin ja Voodoo X:n kanssa.

Hard Rock convention teeman mukaisesti mukana on myös ei suoranaisesti KISS:iin liittyviä vieraita. Tällä hetkellä varmistettuna on Marc Russell (ex- Widomaker, Desperado, Dee Snider) ja sekä Doug Blair, joka on kuulunut W.A.S.P:in miehistöön jo useamman vuosikymmenen ajan.

Illan housebändinä toimii monessa liemessä keitetty KISS tribuutitbändi PSBS, jonka vokalistina toimii Lordista tuttu Sampsa Astala.

Kaikki paikalla olevat vieraat esiintyvät paikallisten muusikoiden säestämänä ja tapaavat fanejaan, sekä vastaavat yleisön ja järjestäjien kysymyksiin livehaastatteluissa. Artisteilla on myös omat myyntipöytänsä.

Marko Syrjälä, KISS Army Finlandin puheenjohtaja kertoo tapahtumasta seuraavaa:

Pyrimme takaamme sen, että kaikki halukkaat saavat tavata henkilökohtaisesti haluamansa artistit, pyytää valokuvia, ja miksei vaikka muutamia nimikirjoituksiakin. Kaikilla artisteilla on kertomansa mukaan runsaasti myytävää mukana, joten siitä homma ei ainakaan jää kiinni.

KISS & HARD ROCK CONVENTION II
23.03.2019 klo 13-17 ja klo 18:30-24
On The Rocks, Mikonkatu 3, 00100 Helsinki
www.rocks.fi
www.kissarmyfinland.com

Liput: 26/27 €
OTR- tai KISS-kortilla: 24/25 €
Lippu päivä Expoon (13:00-17:00) 16,50/17 €

Päivä tapahtuma: 13:00-17:00
Ilta tapahtuma: 18:30-24:00

Tapahtuman virallinen Facebook tapahtuma löytyy täältä: https://web.facebook.com/events/2173257389604187/

www.kissarmyfinland.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here