Diablo odotetusti Suomen albumilistan kärkeen!!

Kotimainen metallikone Diablo teki musertavan kovan paluun parrasvaloihin seitsemän vuoden hiljaiselon jälkeen. Tuore albumi “Silver Horizon” on odotetusti noussut Suomen albumilistan piikkipaikalle. Yhtyeen laulaja / kitaristi Rainer Nygård julkaisi Diablon virallisilla facebook-sivuillaan seuraavanlaisen viestin:

“Se on siinä sanois Maki ja Kurre! 
Ei viiden, vaan seitsemän vuoden yksinäisyys on nyt historiaa ja eipä teerenpeli voisi kanssanne juuri auvoisammin alkaa!
Herran jumala sentään: #1, uno, nummer ett, number one, номер один, nummer eins, TJ!
Kun näin pitkän tauon jälkeen sijoitus vieläpä paranee edellisestä on syytä juhlia tätä merkkipaalua tarttumalla siimaleikkuriin ja pistämällä ojanpohjat kuntoon!
Haluan omalta osaltani välittää kiitokseni bändin faneille ja muille läheisille, jotka ovat myötäeläneet tällä pitkällä vaelluksellamme varjoista kohti parrasvaloja. Siunausta teille.”

Rainer oli hiljattain Metalliluolan haastateltavana ja hänen ajatuksiaan voit lukea tästä: Diablo haastattelu.

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-