Devil You Know coveroi Survivor-klassikko ”Eye Of The Tigeria”

Metalcore-bändi Devil You Know julkaisee toisen studioalbuminsa nimeltään”They Bleed Red” marraskuun 6.pvä Nuclear Blastin toimesta. Levyn bonuskappaleista löytyy mielenkiintoinen cover-versio Survivorin klassikosta ”Eye Of The Tigerista” jonka voit kuunnella alta.


01. Consume The Damned
02. The Way We Die
03. Your Last Breath
04. Stay of Execution
05. Break The Ties
06. Shattered Silence
07. Let The Pain Take Hold
08. Master of None
09. Searching For The Sun
10. How The End Shall Be
11. Broken By The Cold

Bonus tracks

12. Eye of The Tiger (cover)
13. I Am Alive
14. We Live



Please enter your comment!
Please enter your name here