Decrowned julkaisi singlen ja lyriikkavideon – kuuntele ”Dreamland”

Kuva: Ville Kokkola

Tiedote 15.1.2021

Joensuulainen metalliyhtye Decrowned julkaisi uuden singlen ”Dreamland”. Samassa yhteydessä julkaistiin lyriikkavideo kyseisestä kappaleesta. Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa ”Dreamland” on kuunneltavissa perjantaina klo 9.00 alkaen. Bändi käytti mennyttä koronavuotta hyödykseen ja hioi uutta materiaalia enemmänkin, joten helmikuussa julkaistaan myös toinen uusi single ”Road to Salvation”.

Kappaleet äänitettiin pääosin Riverian tiloissa Outokummussa lokakuussa 2020. Kappaleiden äänittäjänä toimi yhtyeen oma rumpali, Antti Venäläinen. Lauluäänityksissä ja -tuotannossa vetoapua saatiin Kolossus-yhtyeen Petri Tarvaiselta.

Miksauksen hoiti Nightwishin taustajoukoistakin  tuttu Tero ”TeeCee” Kinnunen ja masteroinnin niin ikään alan rautainen ammattilainen, Mika Jussila Finnvoxilta.

”Mukava ja vaivaton yhteistyö Peten kanssa toi aivan uutta rentoutta laulusuorituksiin. Haluttiin myös ottaa tuotannollisesti harppaus eteenpäin ja sen meille todellakin toimittivat herrat Kinnunen ja Jussila.” toteaa yhtyeen basisti ja laulaja Miikka Hulmi.
Kappaleet itsessään operoivat melodisen metallin aallokossa noudatellen Decrownedin tuttuja teesejä: Riittävän yksinkertaista, hyvää groovea ja tarttuvia melodioita.

 


Lähde: Decrowned
Kuva: Ville Kokkola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here