Dead End Scene julkaisi EP:n “Lockdown Archives”

Promokuva © Teemu Myöhänen
MAINOS:Tiedote 27.5.2021

Dead End Scene juhlistaa pitkän koronatunnelin päässä pilkottavaa valoa julkaisemalla uuden “Lockdown Archives” -EP:n.

Yhtye kommentoi julkaisua ja sen taustoja seuraavasti:

”Viimeinen vuosi ja rapiat päälle ovat olleet meille varsinaista vuoristorataa. Niin kuin kaikille tällä pallolla. Vuonna 2020 allekirjoitimme uramme ensimmäiset management ja booking sopimukset, sekä katsoimme silmiämme hieroen, kuinka sinkkumme pyöri moneen otteeseen ”Suomen 50 viraalisinta” Spotify soittolistalla. Hitaasti, mutta varmasti ajauduimme kuitenkin epidemian aiheuttamaan epätietoisuuden aikaan. Niin kuin kaikki muutkin.

Mutta niin vain tästäkin on selvitty, ja valoa näkyy jo tunnelin päässä. Juhlistaaksemme tätä faktaa päätimme miksata ja masteroida uudestaan vuosien 2020 ja 2021 aikana julkaistut singlemme, heittää soppaan yhden täysin uuden kappaleen, ja muovata tämän kaiken yhdeksi EP-kokonaisuudeksi, joka tottelee nimeä Lockdown Archives.

Tämän EP:n voi hyvin nähdä eräänlaisena myrskyvaroituksena: Nyt kun olemme saaneet purettua kaiken turhautuneisuutemme koronaa kohtaan tämän julkaisun kautta, on aika jatkaa siitä, mihin vuonna 2020 jäimme.”

Bändin uuden EP:n voit kuunnella kaikista suoratoistopalveluista. Esimerkiksi Spotifystä: https://open.spotify.com/album/04Nj4C2mmclRFE9sd81lQl?si=HZ3NZEn-T-yiz0yeczankw

Rajoitusten salliessa Dead End Scenen voi nähdä livenä kesällä Turku Rockpark festivaaleilla 16.-17.7.2021 (showtime TBA).

Gates of Heaven musiikkivideo:

https://www.facebook.com/deadendscene


Lähde: Dead End Scene
Promokuva: Teemu Myöhänen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.