Crimson Day julkaisi uuden goottihenkisen kappaleen sekä lyriikkavideon

Kuva: Joonas Konki

Tiedote 23.9.2020

Tamperelainen melodinen heavy metal bändi Crimson Day julkaisi uuden singlen “Black as the Heavens Above” ja lyriikkavideon. Raskaammalla mutta tarttuvalla metallipoljennolla puskeva kappale on jatkoa kesällä julkaistulle ”Raising the Fury”-singlelle. Kappaleen tekstin goottihenkinen tematiikka liittyy vahvasti paholaisen läsnäoloon ja pimeän puolen houkutuksiin.

Uutta kappaletta voi kuunnella Spotifystä tai videota YouTubesta alla olevien linkkien kautta. Livenä Crimson Dayn voi nähdä seuraavan kerran lauantaina 26.9. Tampereen Varjobaarissa, 1.10. Helsingin Hard Rock Housessa sekä 24.10. Vantaan Rock Bearissa. Ensi keväänä bändi suuntaa uudelleen aikataulutetuille Baltian keikoille.

Crimson Dayn tänä vuonna uudistuneeseen kokoonpanoon kuuluvat Milka Uusitalo (laulu), Ari Balzar (kitara), Jesse Kämäräinen (basso), Janne Rantanen (kitara) ja Tuomas Lesonen (rummut). Vuonna 2013 perustettu yhtye on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, ”Order of the Shadows” (2015) ja ”At The Mountains Of Madness” (2018).

Tänä vuonna bändi on julkaissut kaksi singleä videoineen. Kappaleet kolmannelle levylle alkavat olla valmiita ja yhtye suuntaakin studioon ensi keväänä.

 

 


Lähde: Crimson Day
Kuva: Joonas Konki

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here