Chronoform julkaisi uuden mielenterveysongelmia, syrjäytymistä sekä riippuvuutta käsittelevän singlen ja musiikkivideon ”The Paradox”

0
200
Kuva: Joni Kuusisto

Tiedote 22.12.2019

Aikaisemmin tänä vuonna debyyttialbuminsa “From The Void” julkaissut nouseva modernia metallia soittava yhtye Chronoform julkaisi ensimmäisen sinkun tulevalta albumilta. ”The Paradox” -nimeä kantava julkaisu on ensimmäinen maistiainen uuden levyn äänimaisemasta sekä materiaalista. Biisi on julkaistu digitaalisesti striimausalustoilla ja Youtubessa musiikkivideon kera. Musiikkivideo on hyvin ajankohtainen, ja se käsittelee ihmisten kohtaamia sosiaalisia ongelmia, ulkoisia vaikutteita ja niiden aiheuttamia paineita.

Katso musiikkivideo:

Kuuntele single:
Spotify: https://spoti.fi/2Z5LzP0
Apple Music: https://apple.co/2rVDXmj
Amazon: https://amzn.to/2PD3WHY
Deezer: https://www.deezer.com/album/122372352
Tidal: https://listen.tidal.com/album/125106789

Yhtye kertoo ”The Paradox” -sinkusta näin:

Debyytin julkaisun jälkeen soundi on hioutunut entistä pidemmälle, ja sävellyksellisesti tulevan levyn materiaali on huomattavasti monipuolisempaa. Tulevan levyn kappaleissa näyttäytyy niin herkempi kuin aggressiivinen puoli. ”The Paradox” oli ensimmäisiä levylle sävellettyjä kappaleita, ja se sisältää näitä molempia, ja siksi toimii hyvänä levyn äänimaailmaa avaavana sinkkujulkaisuna. Bändille biisi on ollut alusta alkaen todella henkilökohtainen, ja livenä biisi onkin yksi lempikappaleitamme, sillä sen aikana tunteet nousevat eniten esiin.

Seuraavan kerran yhtye nähdään livenä Seinäjoki Metal Festival -tapahtumassa Seinäjoen Rytmikorjaamolla lauantaina 11.1.2020.

Kokoonpano:
Juha-Matti Järvenpää – bass
Eero Mäkiranta – guitar
Aapo Hakamaa – guitar
Niko-Petteri Westerholm – vocals
Vänni Panula – drums

https://www.facebook.com/chronoformband/
https://www.instagram.com/chronoformband/

Kuva: Joni Kuusisto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here