Children Of Bodomin luotsaama jättikonsertti Kaisaniemeen elokuussa

Tiedote 18.4.2019

Children Of Bodomin luotsaama jättikonsertti Kaisaniemeen elokuussa – liput myyntiin ensi torstaina

Kovan metallipäivän täydentävät Katatonia, Hardcore Superstar sekä Lost Society

Tällä hetkellä menestyksekästä Yhdysvaltain-kiertuettaan päättelevä Children Of Bodom nähdään uuden Hexed-albuminsa maailmankiertueen tiimoilta ensimmäisen kerran Helsingissä erityislaatuisella keikalla. Kaisaniemeen nouseva suuri lava täyttyy metalliosaamisen huipputekijöistä perjantaina 23. elokuuta, jolloin Children Of Bodomin lisäksi puistossa mellastavat ruotsalaiset Katatonia sekä Hardcore Superstar. Jättikonsertin avaa aiemminkin Bodomien kanssa riemukasta räyhähenkeä keikoilla levittänyt jyväskyläläinen Lost Society!

”Helsingissä soittaminen on meille aina erityistä. Toki me ollaan vuosien saatossa soitettu monissa mestoissa Lepakosta Suvilahteen, mutta silti – oli se mesta mikä vaan – stadissa soittaminen on jännempää kuin missään muualla. On siis todella siistiä päästä soittamaan taas keskellä Helsinkiä ikonisessa Kaisaniemen puistossa. Ja vielä elokuun lopussa, kun kesäillat alkavat olla pimeitä”, bändi fiilistelee.

Children Of Bodom aiheutti mainion kaaoksen taannoin Sanomataloon, kun bändi jakoi levyn julkaisun alla nimikirjoituksia, ja Bodomien uusin studioalbumi Hexed nousikin ilmestymisviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Pitkäsoitto kipusi myös esimerkiksi Saksan myyntilistoilla sijalle yhdeksän.

Hexed on samalla ensimmäinen yhtyeen studioalbumi, jolla Children Of Bodomin uusi kitaristi Daniel Freyberg on ollut mukana alusta alkaen, teknisestä puolesta vastaa Bodomin luottomies ja tuottaja-Emmallakin palkittu Mikko Karmila, joka on tuottanut, äänittänyt ja miksannut uusimman albumin.

Juuri 40 vuotta täyttänyt ja elämäkerran julkaissut Alexi Laiho avaa Hexed-levyn tekemistä ja teemoja videoilla, joista ensimmäisen voi katsoa täällä.

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin ensi viikon torstaina 25. huhtikuuta kello 9.00 Lippupisteessä sekä Tiketissä.

Konsertin ikäraja on 18 vuotta.

Children Of Bodom Jättikeikka
Kaisaniemenpuisto 23.8.2019
Children Of Bodom
Katatonia
Hardcore Superstar
Lost Society

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here