Catamenia ja Battlelore keikkailevat maaliskuussa Tampereella ja Oulussa.

Tiedote 3.1.2018

CATAMENIA JA BATTLELORE NÄHDÄÄN YHTEISKEIKOILLA MAALISKUUSSA!

Kotimaiset, pitkän uran tehneet Catamenia ja Battlelore laittavat vuosien jälkeen hynttyyt taas yhteen. Bändit suuntaavat kahdelle yhteiskeikalle maaliskuussa 2018.

Yli 22 vuoden ikään ehtinyt Catamenia on viime ajat viettänyt hiljaiseloa keikkarintamalla ja valmistelee tulevaa, kymmenettä studioalbumiaan.

Battlelore puolestaan nähtiin syksyllä 2016 muutamalla ”paluukeikalla”, kun viiden vuoden jälkeen yhtye keskeytti taukonsa ja soitti muun muassa kaksi menestyksekästä keikkaa Suomessa.

Nyt yhtyeet nähdään kahdella harvinaislaatuisella yhteiskeikalla, kun ne esiintyvät 16.3.2018 Tampereen Klubilla ja 17.3.2018 Oulun Hevimestassa.

Catamenian suunnalta kommentoidaan tulevia keikkoja ja bändin tulevaisuuden suunnitelmia seuraavasti:
”Viime kerrasta, kun viimeksi soiteltiin (juotiin) samoissa karkeloissa Valko-Venäjällä Battleloren kanssa onkin vierähtänyt jo useampi vuosi. Catamenia on joutunut viettämään hieman matalampaa profiilia tässä muutaman vuoden, koska kitaristimme, biisinikkari Rikun kädessä todettiin tenniskyynärpää. Sen vuoksi jouduimme sanomaan EI useaan keikkapyyntöön ja osa luulikin jo, että oltiin lyöty hanskat naulaan. Uusi pitkäsoitto myöhästyi juurikin Rikun käden vuoksi. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin ja Rikun käsi on jälleen kunnossa. Näitä tulevia keikkoja odotetaan kyllä Catamenian leirissä suurella innolla ja menot tulevat olemaan aivan varmasti sen mukaiset.”

Battleloren suunnalta taas kerrotaan seuraavaa:
”Hyvillä mielin ja jännittyneen innokkaana odotetaan näitä keikkoja. Teemme kuitenkin kotimaan esiintymisiä melko harvaan ja harkitusti, joten ihan jokapäiväistä suorittamista tämä ei meille ole. Erityisen mukava on myös päästä jakamaan lava Catamenian mainioiden muusikoiden kanssa, jotka ovat meille entuudestaan tuttuja yhteisiltä Itä-Euroopan keikoilta.”

Tervetuloa mukaan kevään erikoislaatuisimmille keikoille!

Nem Agency presents:
CATAMENIA & BATTLELORE

pe 16.3.2018 Tampere, Klubi
liput: 16,60 e (ennakko) / 18 e (ovelta)

la 17.3.2018 Oulu, Hevimesta
liput: 16 e (ennakko) / 18 e (ovelta)

Liput tulevat myyntiin perjantaina 5.1.2018 klo 9.
Liput Tampereen keikalle myy Tiketti ja Oulun keikalle Lippu.fi.

www.nem.fi
www.tullikamari.net/klubi
www.hevimesta.com

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän