Bruce Dickinson Spoken Word -kiertueellaan Turkuun syyskuussa

Kuva: Morten Rygaard
Mainos
Saarihelvetti

Tiedote 8.4.2018

Iron Maiden on yksi historian suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä ja sen keulakuva ja monitaituri, laulaja Bruce Dickinson on rock-musiikin elävä legenda.

Syyskuun 6. päivänä Bruce Dickinson saapuu ensimmäistä kertaa Turkuun ja Logomoon, tuoden sinne yhden miehen Spoken Word -teatteriesityksensä.

Ainutlaatuisen illan aikana kuulemme Brucen kiehtovia tarinoita hänen jo kolmekymmentä vuotta kestäneeltä matkaltaan Iron Maidenin mukana, hänen soolouraltaan, intohimostaan lentämiseen ja viimeaikaisesta taistelustaan syövän kanssa.

Yksi maailman suurimmista rock-tähdistä on myös lentokapteeni, menestynyt ilmailuyrittäjä, oluenpanija, kirjailija, elokuvakäsikirjoittaja ja maailmanluokan kilpamiekkailija. Jokaiseen lippuun sisältyy signeerattu kappale Brucen suomenkielisestä “What Does This Button Do?” –omaelämäkerrasta. Bruce myös vastaanottaa yleisökysymyksiä.

Iron Maiden esiintyy kaksi kertaa Helsingissä toukokuussa – ja syyskuussa saamme Brucen Logomoon. Odotettavissa on hauska, rohkea ja vilpitön esitys mahtavalta tarinankertojalta ja rock-musiikin oikealta legendalta.

Logomon eksklusiivinen Spoken Word –esitys on Brucen ainoa esiintyminen Suomessa.

Liput 66,6€
Ovet klo 18.00
Esitys alkaa klo 19.00
Kesto n. 2h

Signeeratut kirjat jaetaan sisääntulon ja lipuntarkastuksen yhteydessä, varaudu esittämään lippusi sekä tarvittaessa henkilöllisyystodistuksesi. Bruce toivoo myös yleisöltä kysymyksiä. Ammattimaiset kamerat ja tallennusvälineet kielletty.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 9.4.2018 klo 10 Lippu.Fi:stä. Lisätietoja linkistä.

Lähde: Lippu.fi
Video: CSA Celebrity Speakers
Kuva: Fotograf Morten Rygaard

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän