Brainstormilta uusi single ”The Pyre”

Kuva: Alex Kuehr

Saksalainen voimametalliyhtye Brainstorm julkaisee uuden albumin ”Midnight Ghost” syyskuussa 2018 AFM- levymerkin kautta. Albumi on kaupoissa 28.9.2018. Kuunneltavissa on levyn ensimmäinen single “The Pyre”:

1. Devil’s Eye
2. Revealing The Darkness
3. Ravenous Minds
4. The Pyre
5. Jeanne Boulet (1764)
6. Divine Inner Ghost
7. When Pain Becomes Real
8. The Four Blessings
9. Haunting Voices
10. The Path

Bonus DVD “Scary Creatures Over Europe 2016”
1. The World To See
2. Firesoul
3. Fire Walk With Me
4. Highs Without Lows
5. We Are
6. Worlds Are Coming Through
7. Shiva’s Tears
8. End In Sorrow
9. How Much Can You Take
10. Falling Spiral Down
11. All Those Words
12. Shiver

Lähde: AFM
Kuva: Alex Kuehr


Please enter your comment!
Please enter your name here