Brainstorm julkaisee uuden albumin “Midnight Ghost” syyskuussa

Kuva: Alex Kuehr

Saksalainen voimametalliyhtye Brainstorm julkaisee uuden albumin ”Midnight Ghost” syyskuussa 2018 AFM-levymerkin kautta. Lisätiedot kansitaiteineen katsottavissa alta. Bonuslevyltä löytyy live-DVD vuoden 2016 Euroopan kiertueelta. Albumi on kaupoissa 28.9.2018.

Vokalisti Andy B. Franck kommentoi:

“Midnight Ghost“ is the album we always wanted to create for our fans – and ourselves. Every song, the sound, the cover artwork… it feels perfect to us! It all has such an incredible power, which is hard to describe. For me it’s definitely one of our best albums and I’m confident that we can reach a new Brainstorm level with „Midnight Ghost“ now. We can’t wait to bring this to the stages!

”Midnight Ghost” –albumin tuottajana toimi Seeb Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire) ja kansitaiteesta vastasi Gyula Havancsak (Accept, Stratovarius).

1. Devil’s Eye
2. Revealing The Darkness
3. Ravenous Minds
4. The Pyre
5. Jeanne Boulet (1764)
6. Divine Inner Ghost
7. When Pain Becomes Real
8. The Four Blessings
9. Haunting Voices
10. The Path

Bonus DVD “Scary Creatures Over Europe 2016”
1. The World To See
2. Firesoul
3. Fire Walk With Me
4. Highs Without Lows
5. We Are
6. Worlds Are Coming Through
7. Shiva’s Tears
8. End In Sorrow
9. How Much Can You Take
10. Falling Spiral Down
11. All Those Words
12. Shiver

Kuva: Alex Kuehr
Lähde: AFM


Pistä nimesi tähän