Bongasitko tämän? Legendaarisessa Pekka Poudan moshauspitti -kuvassa mukana myös muita TV-hahmoja!

Tuska Festival on kerännyt moshpitiinsä muitakin julkkiksia kuin säämies Pekka Poudan!

MAINOS:Yli 16 000 seuraajaa Facebookissa (miltei saman verran, kuin Metalliluolalla) olevasta Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä -kuvasta on bongattu nyt myös muita tv-julkkiksia.

Vuonna 2015 lanseerattu Facebook-sivu keräsi taannoin hurjan suosion ja asiasta on uutisoitu valtamediaa myöden:

Nyt Metalliluolan saamien yleisövinkkien mukaan kuvasta on bongattu kaksi muutakin televisiosta tuttua esiintyjää.

Kuvassa vasemmalla näyttäisi olevan ilman paitaa, t-paita päälle kiedottuna MTV:n ohjelmista jo eläkkeelle siirtynyt Lauri “Late” Karhuvaara, joka kertoo myös tällä Youtube-videolla “Levyraati”-ohjelmassa pitävänsä heavy metalista.

Toinen bongattu julkkis on Kummelistakin tuttu näyttelijä ja muusikko Heikki Silvennoinen, joka pui hymysuin nyrkkiä ilmaan kuvan oikeassa laidassa.

Metalliluola teetti toimistomme viimeisimmällä tekoälyllä varustetulla pikselilaskinkoestimella kuvasta suurennoksen ja voi allekirjoittaa lukijoidemme tarkat huomiot. Kyseiset tv-persoonat todellakin olivat mukana tuona legendaarisena päivänä Tuska-festivaalilla moshpitissä pyörimässä – yhdessä Pekka Poudan kanssa!

Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä - Aprillipila 2020
Käsittämätöntä, mutta totta! Lauri Karhuvaara (vas.) ja Heikki Silvennoinen (oik) todellakin moshaavat Pekka Poudan kanssa Tuskan moshpitissä!

Seuraa uutisessa mainittua Facebook-sivua:

Lähde: Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä -Facebook-sivu tai toimituksen harhainen mielikuvitus
Kuva: Pikselilaskinkoestimella tehty häikäilemätön ja umpisurkea kuvamanipulaatio Aprillipäivän 2020 kunniaksi

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.