BloodBlind julkaisi uuden singlen uudella kokoonpanolla

BloodBlind
Kuva: BloodBlind
MAINOS:

Helsinkiläinen, omin sanoin “räshiä punk-asenteella” soittava BloodBlind on herännyt kolmivuotisesta unesta uudella kokoonpanolla.
”Redacted” on ensimmäinen julkaisu sitten 2017 esikois-EP:n, ja tuoreella kappaleella kuullaan ensimmäistä kertaa yhtyeeseen liittyneitä uusia kitaristeja Joni Halmetojaa ja Marko Lundahlia, jotka liittyivät bändiin kesällä 2020. Uusi kappale on nauhoitettu Niila Perkkiön studiolla, joka vastasi myös miksauksesta ja masteroinnistakin.

Vokalisti Tommi Kokko kommentoi kappaleen aiheita:

“Vaikka kuinka yritin välttää kirjoittamasta tästä kamalasta vuodesta, en voinut estää sitä mitä sanastoa paperille tarttui. Lopulta sanoitukset syntyivät suht nopeasti ja sopivat kappaleeseen täydellisesti. Lyriikat syntyivät juuri siihen aikaan kun Yhdysvalloissa mellakat olivat pahimmillaan ja aloin itsekkin ahdistua kaikesta mitä näki päivittäin netissä. Päätin siis niinikään päästää höyryt pihalle. Kappaleessa puhutaan tietojen väärentelystä ja sensuurista, sekä tarpeettomasta väkivallasta ja pohdintaa siitä mihin ihmiskunta onkaan menossa kun levitetään vain vihaa.
Aina kuvittelin etten missäännimessä ala ottamaan kantaa mihinkään läheskään poliittiseen suuntaan, mutta lopulta ymmärsin että ei ole mitään väärää ottaa kantaa nimenomaan vääryyttä ja väkivaltaa vastaan. Uskon että musiikkivideo kappaleelle onnistui kuvaamaan tätä tunnetta täydellisesti.”

BloodBlind on:

Tommi Kokko – Vocals
Joni Halmetoja – Lead Guitar
Marko Lundahl – Guitar
Janne Saksola – Bass
Frank Fagerström – Drums

Spotify-linkki bändin sivulle: https://open.spotify.com/artist/4uwR0d1YWdXl8CZOWhjqNK?si=C6AiTyWOTFuWr2BuPVnAUA

Facebook: https://www.facebook.com/BloodBlind/


Kuva ja lähde: BloodBlind

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.