Blame Me! julkaisi musiikkivideon “Don’t Save Me”

Kuva: Mari Rantanen
MAINOS:

Tiedote 19.8.2021

Modernia alternative rockia soittava kotimainen Blame Me! julkaisi kesäkuussa debyyttilevynsä “The Invisible You”, jolta useampikin single nousi Spotify-listojen lisäksi myös isoille radiosoittolistoille. Nyt yhtye julkaisi debyyttilevyltään vielä yhden musiikkivideon: “Don’t Save Me” kuvattiin albuminjulkaisukeikalla heinäkuun lopussa ja se välittää upeaa tunnelmaa livemusiikin riemusta.

“Video kuvattiin meidän levynjulkkarikeikalla Helsingin On The Rocksissa 28. heinäkuuta. Kappaleen reippaaseen poljentoon sopii hienosti lähes loppuunmyydyn keikan energinen tunnelma ja keikan jälkeiset hauskat hetket uusien ja vanhojen tuttavuuksien kesken. Tätä juhlan tuntua on ollut kaikilla ikävä ja toivomme hartaasti, että tilanne kehittyisi syksyä kohti siihen, että vastaavanlaisia lämminhenkisiä kohtaamisia voisi tapahtua useamminkin”, videon ohjannut yhtyeen basisti Juho Jokimies toteaa.

Vauhdikas kappale tempaisee nerokkailla melodiakoukuillaan helposti mukaansa – ja biisi itsekin syntyi tavallaan käsittämättömän helposti, eli silloin, kun sitä ei edes haettu.

“Don’t Save Me muistuttaa jälleen siitä, kuinka absurdia touhua biisien säveltäminen voi olla. Joskus sitä istuu ajan kanssa sormet syyhyten sorvin ääreen miettien, että ‘nyt syntyy uusi hittibiisi’, jolloin päivän lopputulemana hermorauniona miettii, mitä kivaa voisikaan tehdä rahalla jos myisi kotistudion pois”, kitaristi ja biisintekijä Jesse Marttila naureskelee ja jatkaa:

“Joskus taas vähän räpeltää vuosisadan krapuloissa ja syntyy esimerkiksi kuunnelluin biisimme Fire, Fuel and Scars. Tällä kertaa vuorossa oli oksennustauti ja ihan vain ajankuluksi soittelu, kun halusin muuta ajateltavaa. Kone auki, pientä pimputtelua synalla ja noin 10 minuutissa olikin biisi teema valmis. Vanhoja aihioita yhdistelemällä lopputuloksena oli nopeasti biisi, joka tempoo eteenpäin koko matkan pysähtymättä. Hyvien biisien valmistuminen on siis vähän kuin onnellisuus: mitä enemmän niitä kohti yrittää tietoisesti kurottaa, sen kauemmaksi ne vain tuntuvat menevän.”

Kappaleen sanoituksista vastasi yhtyeen laulaja Bini. Biisi kertoo riippuvuudesta ja sille valitettavan tyypillisistä piirteistä.

“Don’t Save Me kertoo addiktiosta ja siitä, että haluaa mieluummin nähdä elämänsä vaaleanpunaisten lasien läpi ja sulkea silmänsä ongelmilta kuin kohdata vaikeudet silmästä silmään.”

Tyylikäs keikkavideo on livehurmoksen taltioinnin lisäksi myös Blame Me!’n terveiset faneille.

“Tämän videon myötä haluamme näyttää ihmisille, kuinka paljon rakastamme musiikkia. Olemme myös äärettömän kiitollisia kaikille ihmisille, jotka tsemppaavat meitä ja tulevat keikalle hurraamaan ja nauttimaan meidän kanssa.”

 

1. Toxic
2. To Ashes
3. What A Waste
4. Prayers & Dreams
5. Black Sheep
6. Fire, Fuel and Scars
7. The Answer
8. Off The Radar
9. Don’t Save Me
10. Reflections
11. Infected
12. All The Things She Said

Blame Me! on:
Bini Silvennoinen – laulu
Jesse Marttila – kitara
Juho Jokimies – basso
Vallu Kousa – rummut

https://www.facebook.com/blamemeband
https://www.instagram.com/blamemeband/
https://blamemeband.bandcamp.com/


Kuva: Mari Rantanen
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.