Blackoustic Harmonies: Timo Kotipelto, Jani Liimatainen ja Netta Skog live stream -keikalla 2.5.2020.

Tiedote 27.4.2020

Timo Kotipelto, Jani Liimatainen ja Netta Skog esittävät akustisen Blackacoustic Harmonies -online konsertin 2.5.2020 Möysän Musaklubilta Lahdesta. Kun normikeikat ovat tauolla ja ihmiset ovat kyselleet akustisen keikan perään, niin kolmikko päätti toteuttaa ensimmäisen yhteisen live streaminsa.

Timo Kotipelto kommentoi:

Tein vuosi sitten konserttikiertueen, jonka kokoonpanossa oli mukana myös Jani ja Netta. Homma toimi hienosti! Olen sitä ennen tehnyt duokeikkoja Janin kanssa ja viime aikoina Netan kanssa. Nyt on taas kiva saada esiintyä molempien kanssa yhtä aikaa.

Ohjelmistossa tullaan kuulemaan niin Stratovariuksen, kuin muiden yhtyeiden kappaleita. Liimataisen kitara tuo rokkimeiningin ja Skog taas puolestaan laajentaa soundia uusille ulottuvuuksille. Molemmat ovat tunnetusti myös loistavia laulajia.

Älä missaa tätä ainutkertaista tilaisuutta nauttia akustisesta rokista kotisohvalta käsin.

Keikka tulee suorana legendaariselta Möysän Musaklubilta Lahdesta. Liput 9,90€.

www.lippu.fi/artist/kotipelto-liimatainen-skog/

Keikka alkaa Suomen aikaa lauantaina 2.5.2020 klo 19.00 osoitteessa keikalla.fi

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola
Video: Jussi Peltonen

1 KOMMENTTI

  1. Yritimme vielä 9.5. ostaa liput teidän Möysän 2.5. live stream keikalle, koska 2.5. olimme töissä ja livekeikka tauko saattaa venyä pelottavan pitkäksi, mutta emme pettymykseksemme tässä onnistuneet. Harmi on iso iso, kotistudio viritetty mutta mikään konsti ei tepsi, lippuja ei enää netistä klo 14.00-21.00 9.5 saanut…

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here