Battle Beastilta uusi single ja musiikkivideo ”Eden”

Tiedote 1.3.2019

Viides albumi ”No More Hollywood Endings” julkaistaan 22.3.2019.

Kansainvälisesti menestyneeltä metalliyhtye Battle Beastilta julkaistaan tänään uusi single ja musiikkivideo. Toivoa tuova sinkkubiisi ”Eden” soi Battle Beastille tyypilliseen tapaan sankarillisesti kuljettaen taidokkailla ja tarttuvilla melodioilla koskettavaa tarinaa.

– Eden syntyi noin vuosi sitten, kun voin todella huonosti. Siinä vaiheessa musiikki auttoi purkamaan asioita, jotka veivät sängyn pohjalle. Mitä tahansa pahaa elämässä tapahtuukin, on siitä mahdollista päästä yli, kun jaksaa keskittyä hyviin asioihin ja päästää irti pahoista, kertoo Joona Björkroth biisin taustoista.

Katso musiikkivideo ”Eden” (ohjannut Markus Nieminen):

Kuuntele ”Eden”:

”Eden” on toinen single Battle Beastin viidenneltä albumilta ”No More Hollywood Endings”, joka julkaistaan 22.3. maailmanlaajuisesti Nuclear Blast Recordsin kautta. Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistu nimikkobiisi nousi heti radiosoittoon ja sai myös maailmalla hyvän vastaanoton.

Odotetun albumin tuotannosta vastaa yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka tuotti myös yhtyeen edellisen ”Bringer of Pain” –albumin. Vuonna 2017 julkaistu albumi ”Bringer of Pain” kohosi yleisö- ja arvostelumenestykseksi niin Suomessa kuin myös ulkomailla. Suomessa listaykköseksi noussut levy soi tiuhaan radiossa ja se palkittiin muun muassa vuoden parhaan metallilevyn Emmalla.

Levyn julkaisun myötä Battle Beast nähdään jättikonserteissa Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, joiden jälkeen Battle Beast suuntaa kattavalle Euroopan-kiertueelle ja syksyllä on luvassa iso kiertue Pohjois-Amerikassa.

KIERTUE: Suomi: Battle Beast + CyHra, Arion, Tyrantti

22.3. Helsinki, Black Box, Helsingin Jäähalli (Ticketmaster.fi)
23.3. Turku, Logomo (Lippu.fi)
29.3. Tampere, Pakkahuone LOPPUUNMYYTY
30.3. Oulu, Teatria (Ticketmaster.fi)

Liput alkaen 36,50€ (sis. kulut)

Battle Beastin Suomen konsertit järjestää RH Entertainment ja Master Events. Lisäksi Turun konsertin yhteistyökumppanina toimii Sunborn Live ja Oulun konsertin yhteistyökumppani on Club Teatria.

www.battlebeast.fi
www.facebook.com/battlebeastofficial
www.nuclearblast.de/battlebeast

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here