Bad Wolves esittelee uuden keulakuvansa “Lifeline”-singlellä

Dear Monsters -albumi julkaistaan 29. lokakuuta

MAINOS:

Tiedote 8.9.2021

Platinamyyntejä jo aiemmin tahkonut Bad Wolves julkaisee kolmannen studioalbuminsa Dear Monsters 29. lokakuuta Better Noise Musicin kautta, ja samalla levy esittelee yhtyeen uuden uuden vokalistin DL:n. Uusi Lifeline-single juhlistaa esimakua tulevasta. Bändi julkaisi biisiin myös virallisen musiikkivideon, jossa ovat läsnä ihmismielen demonit.


Bad Wolves julkaisi aiemmin viestin liittyen aiemman vokalistinsa lähtemiseen yhtyeen riveistä. Voit lukea koko tekstin täällä.

Kesäkuussa John Boecklin, Doc Coyle, Chris Cain ja Kyle Konkiel toivottivat DL:n tervetulleeksi:

“DL on yksi lahjakkaimmista ja ahkerimmista tyypeistä joita meillä on ollut koskaan ilo tuntea. Hän on tiimipelaaja, luova voima ja ylipäätään loistava ihminen, joka sopii täydellisesti BW-perheeseemme. Tuntuu uskomattomalta olla näin positiivisen energian ympäröimänä, ja tekemämme musiikki todellakin heijastelee tätä uudelleen löydettyä optimismia ja yhteistä henkeä. Meillä on paljon todistettavaa ja odotukset ovat korkealla uuden laulajan astuttua kuvioihin. Me me pystymme siihen. Olemme varmoja, että myös sinä voit allekirjoittaa tämän olevan paras tähänastisista albumeistamme.”

DL on tullut musiikkipiireille tutuksi viimeisimmän viidentoista vuoden aikana muun muassa The Acacia Strain -metalcoreyhtyeen kitaristina, biisintekijänä ja tuottajana. Hän on myös työskennellyt esimerkiksi All That Remainsin, Legionin ja For the Fallen Dreamsin kanssa. Yhteistyö Bad Wolvesin kanssa alkoi jo vuoden 2019 N.A.T.I.O.N.-albumin aikaan.

badwolvesnation.com


Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.