Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine ja Stone Sour Hyvinkään Rockfestiin kesäkuussa!

Tiedote 20.11.2017

Yli kahdeksan miljoonaa levyä myynyt yhdysvaltalainen metallilegenda Avenged Sevenfold saapuu esiintymään Hyvinkään Rockfestiin lauantaina 9. kesäkuuta.

Tämä stadionluokan konsertti on osa yhtyeen laajaa Euroopan-kiertuetta, jonka muihin pysähdyspaikkoihin kuuluvat mm. Euroopan tunnetuimpiin ja suurimpiin rockfestivaaleihin lukeutuvat Download sekä Sweden Rock. Lisäksi Rockfestiin saapuvat walesilainen metalcore/hardcore-suosikki Bullet For My Valentine sekä varsin harvoin Suomessa nähty yhdysvaltalainen metallisuuruus Stone Sour.

Avenged Sevenfold esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa Iron Maidenin lämmittelijänä Helsingin Olympiastadionilla ja Tampereen Ratinan Stadionilla 2008. Vuosien aikana suosio on noussut kasvamistaan ja viimeksi yhtye nähtiin loppuunmyydyssä Helsingin Hartwall Areenassa maaliskuussa 2017. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Unholy Confessions”, ”Bat Country”, ”Beast and the Harlot”, ”Seize the Day”, ”Almost Easy” ja ”Hail to the king”.

Hyvinkäällä 6.-9. kesäkuuta pidettävään nelipäiväiseen Rockfestiin on luvassa jokaiselle festivaalipäivälle pääesiintyjäksi mittava maailmanluokan supertähti. Artistikattauksesta onkin tulossa yksi kesän ehdottomasti kovimmista, onhan sinne jo aiemmin julkaistu Ozzy Osbournen jäähyväiskeikka sekä Judas Priestin ja Marilyn Mansonin esiintymiset. Lisää artisteja julkistetaan vielä lähempänä tapahtumaa.

Rockfestiin julkistetaan nyt myös monia muita uusia kiinnityksiä, jotka ovat Anal Thunder, Happoradio, The Holy sekä Beast In Black. Jo aiemmin on kotimaisiksi artisteiksi julkistettu Amorphis, CMX, Huora, Maj Karma, Pää Kii, Children Of Bodom, Mokoma, Kotiteollisuus, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Santa Cruz.

– Olemme ylpeitä, että voimme järjestää Suomeen yhden vuoden suurimmista, jos ei jopa massiivisimman rock-tapahtuman. Lavarakenteet ja muut tekniset järjestelyt tulevat olevat maailman parhainta tasoa, samoin kuin nyt julkaistu artistikaarti, kertoo festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

– Otamme Rockfestissa käyttöön ensimmäistä kertaa Suomessa muualla maailmassa jo hyväksi todetun rahattoman maksujärjestelmän. Kyseessä teknisesti edistynyt ja lukuisilla muilla megafestivaaleilla hyväksi todettu järjestelmä, jossa rahaa ladataan etukäteen rannekkeelle, Heikkinen kertoo.

– Näin voimme nopeuttaa asiointia ja voimme taata turvallisen tavan suorittaa maksuja. Pystymme myös nopeuttamaan jonotusaikoja huimasti sekä parantamaan yleistä palvelun tasoa oppimalla asiakkaiden tarpeista, Heikkinen jatkaa.

Rockfestin lippujen juuri päättynyt ennakkomyynti sujui ennätysvauhdilla. Pääsylippujen normaalimyynti on alkanut osoitteessa www.rockfest.fi. Myynnissä on vielä vuoden loppuun saakka erikoishintaisia lippuja. Hinnat nousevat tammikuun alusta.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella. Kolme jättilavaa ja mittava artistikaarti takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here