AvAciAn EP ‘Peilit’ vihdoin koossa

Kuva: Juha Kurri
MAINOS:Tiedote 17.8.2020

Suomenkielisen metallitulokkaan AvAciAn poikkeusaikojen mittaan single singleltä julkaistu toinen pitkä julkaisu ‘Peilit’ on jatkoa viimevuotiselle ylistetylle debyytille. ‘Uusi Maailmanjärjestys’ enteili yhtyeelle vahvaa tulevaisuutta, eikä yhtyeen omassa uunissa maustettu uusi materiaali todellakaan petä.

AvAciA on suomalaista metallia rock-asenteella soittava trio. ‘Peilit’ on yhtyeen nokkamiehen Jori Salorannan tuotannollinen taidonnäyte, sillä yhtye on laittanut alulle ja synnyttänyt uuden biisikatraan omin voimin miltei alusta loppuun. Kannustusta ja apua ovat tarjoilleet vanhemmat mentorit W.A.S.P.– ja The Grammers-yhtyeistä. Masteroinnista vastaa Turun oma Bogren, Aleksi Rintala.

Yhtyeen viesti toisesta kokonaisuudestaan kuuluu seuraavasti:

Intohimo ja arvokkuus. Rakkaus ja palvonta. Himo ja katkeruus. Matka on pitkä ja sen loppu tuntematon. Tämän matkan varrella mikään päätös ei ollut oma päätös. Mitä jos olisit itse saanut päättää lopputuloksen?

EP:n saa kuunteluun linkistä.

1.Aika pitää asioita arvossaan
2.Auringonpalvojat
3.Minun maa
4.Armoa, please!
5.Oikea tarina
6. Halua minua

Kokoonpano:
Jori Saloranta – Vocals & Guitar
Elias Koljonen – Drums & Vocals
Topi Kivelä – Bass

https://www.facebook.com/AvAciAOfficial
https://www.instagram.com/officialavacia

Kuva: Juha Kurri

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.