AvAciA julkaisi ”Armoa, please” -singlen

Kuva: Kalle Kervinen
MAINOS:Tiedote 17.5.2020

Suomenkielinen metallitulokas AvAciA julkaisee jälleen uutta musiikkia! ‘Armoa, please’ on kolmas viidestä kevään aikana julkaistavasta singlestä, jotka tulevat muodostamaan EP-kokonaisuuden ‘Peilit’. Upean vastaanoton saanut viimevuotinen debyytti ‘Uusi Maailmanjärjestys’ enteili yhtyeelle vahvaa tulevaisuutta, eikä yhtyeen omassa uunissa maustettu uusi materiaali todellakaan petä.

Yhtyeen viesti kappaleesta kuuluu seuraavasti:

Kulutettuaan kaiken ajan palvoessaan jotain luultua paljon mitättömämpää, saattaa löytää itsensä kahlittuna keskeltä suurta tyhjyyttä, matkalla kohti tuntemattoman poltteen tahdittamaa työsarkaa. Surun ja kurjuuden sävyttämässä matkassa ainoana pelastuksena tuntuu olevan ikuinen katoaminen. Pohjalla ei valoa tarjota halvalla. Niin kappale kuin tarinakin sisältää aallon omaisia piirteitä ja kappaleessa kuullaankin yhtyeen tuttuja isoja kertosäkeitä, kuten myös herkkää tulkintaa.

AvAciA on suomalaista metallia rock-asenteella soittava trio. ‘Peilit’ on yhtyeen nokkamiehen Jori Salorannan tuotannollinen taidonnäyte, sillä yhtye on laittanut alulle ja synnyttänyt uuden biisikatraan omin voimin miltei alusta loppuun. Kannustusta ja saniteettiapua ovat tarjoilleet vanhemmat mentorit W.A.S.P.– ja The Grammers-yhtyeistä, joten milleniaalimetallin joukoon on eksynyt ilahduttavan paljon myös vanhan liiton tarttuvia rock-siemeniä. Masteroinnista vastaa Turun oma Bogren, Aleksi Rintala.

Kokoonpano:
Jori Saloranta – Vocals & Guitar
Elias Koljonen – Drums & Vocals
Topi Kivelä – Bass

https://www.facebook.com/AvAciAOfficial
https://www.instagram.com/officialavacia

Kuva: Kalle Kervinen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.