Australialainen hard rock -suuruus Wolfmother Suomeen elokuussa

Kuva: Matt Roberts/Getty Images
Mainos
Saarihelvetti

Tiedote 10.2.2020

Australialainen hard rock -suuruus Wolfmother saapuu konsertoimaan Suomeen elokuussa.

Tämä intensiivisistä ja taidokkaista live-esiintymisistään tunnettu yhtye nähdään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 19. elokuuta.

Konsertin liput maksavat alkaen 48,50 euroa ja ne tulevat myyntiin Lippupisteeseen, Tikettiin ja Ticketmasteriin torstaina 13. helmikuuta.

Wolfmother perustettiin Sydneyssä vuonna 2004, ja yhtyeen keskushahmona on sen karismaattinen solisti ja taiturimainen kitaristi Andrew Stockdale. Hänen lisäkseen yhtyeessä soittavat nykyisin rumpali Hamish Rosser sekä basisti Brad Heald.

Yhtyeen ensilevy ”Wolfmother” ilmestyi 2005, ja se nousi heti Australian listalla sijalle kolme. Rolling Stone -lehti nimesi sen jopa yhdeksi vuoden parhaista albumeista, ja sittemmin levyä on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Nykyisin Wolfmotherilla on maailmanlaajuinen ihailijakuntansa, ja yhtye on nähty loppuunmyydyillä keikoilla ympäri maailman sekä suurilla festivaaleilla, kuten Coachellassa ja Lollapaloozassa.

Wolfmother soitti hurmokselliseksi kuvaillun keikkansa Provinssirockissa 2011. Nyt yhtye saapuu pitkän odotuksen jälkeen Helsinkiin elokuussa.

Konsertin liput maksavat alkaen 48,50 euroa ja ne tulevat myyntiin Lippupisteeseen, Tikettiin ja Ticketmasteriin torstaina 13. helmikuuta. Konsertissa on seisova permanto. Tiketissä on myynnissä vain permantolippuja.

Lippu.fi: www.lippu.fi/artist/wolfmother
Tiketti: www.tiketti.fi/wolfmother
Ticketmaster: www.ticketmaster.fi/event/275675

Kuva: Matt Roberts/Getty Images

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän